Οι προβλέψεις της εβδομάδας 24/01 – 30/01


Ο Άρης, ο φλογερός, σου φέρνει τύχη. Σου δίνει το πνεύμα της επιχειρηματικότητας, το θάρρος και τη δράση. Αλλά μπορεί να σε κάνει ανυπόμονη, να σε κάνει να κινείσαι βιαστικά (στις 23, 25 και 29).
Η χαλάρωση είναι σημαντική. Ο Ερμής σε καλεί τρεις φορές το χρόνο σ’ αυτό και τώρα ακριβώς είναι η κατάλληλη στιγμή. Μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο αλλά κάνε περισσότερο μια επιστροφή στο παρελθόν να δεις τα σχέδια που δεν έχεις τελειώσει. Ξεκαθάρισε, ταξινόμησε, τακτοποίησε θέματα που είχες βάλει στην άκρη. Κάποια είναι ίσως ξανά επίκαιρα. Οι έρωτές σου; Σοβαρές δεσμεύσεις στις 23 και στις 24. Αρμονία στις 29.


Ανάδρομος Ερμής από 21/01 έως 12/02

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα της φιλίας, των στόχων, των συλλογικών χώρων. Μπορεί οι φίλοι σου να σε μπερδεύουν, να είναι πιο απόμακροι ή να ανακαλύψεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι. Πρόσεχε την επικοινωνία σου μαζί τους ή και με τον κόσμο που συναναστρέφεσαι. Κάποια ραντεβού ενδεχομένως αναβληθούν. Επανεξέτασε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και πάρε αποφάσεις όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία.

  • Μηνιαίες Προβλέψεις
  • Ετήσιες προβλέψεις