Εκτός όλων των άλλων, ο David Beckham θα ήθελε να είναι γνωστός για τις φεμινιστικές του πεποιθήσεις- και μάλιστα επιθυμεί το ίδιο και για τους τρεις γιους του. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε για το πώς καλλιεργεί στα παιδιά τους τις έννοιες του φεμινισμού και της ισότητας των φύλων, λέγοντας "Μου αρέσει να αισθάνομαι φεμινιστής. Στηρίζω πολλά πράγματα τα οποία πιστεύω". 

Ο ίδιος, "κληρονόμησε" τις φεμινιστικές πεποιθήσεις και το σεβασμό για τς γυναίκες από τους γονείς, τη γυναίκα του, Victoria, αλλά και την μικρή του κόρη, Harper. "Το ότι έχω μια κόρη παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν, μαθαίνοντάς μου να σέβομαι τις αδερφές, τη μητέρα και τη γιαγιά μου. Είναι κάτι με το οποίο μεγάλωσα και πάντα ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Νομίζω ότι είναι στο DNA μου και θέλω να το περάσω στους γιους μου".

Ο Beckham υποστήριξε επίσης ότι ο ίδιος και η Victoria μεγάλωσαν τους γιους τους (12, 15 και 18 ετών), μαθαίνοντάς τους από πολύ νωρίς να συμπεριφέρονται σε άνδρες και γυναίκες με τον ίδιο τρόπο. "Όλα ξεκινούν από το σπίτι. Έχω μια υπέροχη μητέρα, υπέροχες αδερφές και μια υπέροχη κόρη. Θέλω οι άνθρωποι γύρω μου να τις σέβονται όπως τους αξίζει", πρόσθεσε.