Μπορεί να είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του Hollywood, όμως στο τέλος της ημέρας η Mila Kunis είναι απλά μια μαμά σαν όλες τις άλλες. Και όπως αποκάλυψε και σε πρόσφατη συνέντευξη της, τα παιδιά της αποτελούν και τη μεγαλύτερη πηγή του άγχους της,

Η 34χρονη ηθοποιός μίλησε για τα δύο της παιδιά, Wyatt και Dimitri, και ενώ φυσικά λέει ότι είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής της, δε διστάζει να παραδεχτεί ότι πολλές φορές την κάνουν να νιώθει πολύ ευάλωτη.

"Τα παιδιά μου είναι και το τρωτό μου σημείο. Η δουλειά έρχεται και φεύγει. Μπορεί να έχεις κάποια δουλειά, μπορεί κάποια στιγμή να μην έχεις. Τα παιδιά όμως θέλουν μόνο ένα πράγμα από εσένα".

Παράλληλα όμως δηλώνει πώς ακριβώς αυτό είναι και το μεγαλύτερο άγχος της. "Εγώ και ο Ashton θέλαμε τόσο πολύ να κάνουμε παιδιά και τώρα είμαστε εδώ, με αυτή την πολύ ωραία οικογένεια, ακριβώς όπως την θέλαμε και ενώ είμαι τόσο ευτυχισμένη, είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορώ να ελέγξω!"

Σίγουρα η Mila Kunis δεν είναι η πρώτη μαμά εκεί έξω που νιώθει αυτό το συναίσθημα βέβαια, αλλά είναι σημαντικό να το αναγνωρίζει και να μιλάει και δημόσια για αυτό!