Μπορεί η Blake Lively να μας εντυπωσιάζει με τις fashion επιλογές της, (μάλιστα, πρόσφατα φόρεσε 7 διαφορετικά outfits σε μια μέρα), αλλά η τελευταία της εμφάνιση απείχε εντυπωσιακά από αυτό που έχουμε συνηθίσει. 

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Δουβλίνο με φαρδιά, πολυφορεμένη φόρμα, ένα τσαλακωμένο μπουφάν, κοντά μαλλιά και χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Ο λόγος; Βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας της ταινίας The Rhythm Section, όπου υποδύεται μια γυναίκα που αναζητά εκδίκηση για το χαμό της οικογένειάς της σε αεροπορικό δυστύχημα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Stephanie (ο χαρακτήρας που υποδύεται η Lively), αποκτά αυτοκαταστροφικές συνήθειες όταν η οικογένειά της σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα- σε μια πτήση στην οποία επρόκειτο να επιβιβαστεί και η ίδια.

Blake Lively: Αγνώριστη στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Όταν, μάλιστα, ανακαλύπτει ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα, αλλά για δολοφονικό σχέδιο, η ζωή της αποκτά ένα νέο νόημα: να ανακαλύψει την αλήθεια και να πάρει εκδίκηση. Συμπρωταγωνιστής της στην ταινία θα είναι ο Jude Law. 

Παράλληλα, η 30χρονη ηθοποιός προωθεί την ταινία της All I See Is You, ενώ έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας με τίτλο A Simple Favor και συμπρωταγωνιστές τους Anna Kendrick και Eric Johnson.