Χθες το βράδυ, η fashion blogger, δημοσιογράφος και style icon Leandra Medine δημοσίευσε ένα κείμενο στο blog της, Man Repeller, με το οποίο ανακοίνωνε την εγκυμοσύνη της. 

Στο A Different Kind of Pregnancy Announcement, η 28χρονη blogger ανακοίνωσε ότι περιμένει δίδυμα και ότι η εγκυμοσύνη της μετρά 22 εβδομάδες, αλλά όπως γράφει, αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. 

Η Medine- που είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετώπιζε- αποκάλυψε ότι την περασμένη χρονιά είχε μια αποβολή με μεγάλο ψυχολογικό κόστος για την ίδια. "Όταν η 'μηχανή' είναι ζεστή, είναι έτοιμη να κάνει κι άλλα παιδιά', μου έλεγαν. Αλλά πού ήταν τα δικά μου; Δεν ήμουν ούτε καν κοντά σε αυτό. Ένιωθα νεκρή μέσα μου, παγωμένη", γράφει. 

Leandra Medine: Είναι έγκυος σε δίδυμα

Η ίδια αναφέρεται στις προσπάθειές της να μείνει ξανά έγκυος με ορμονικές θεραπείες, υπέρυθρη σάουνα, γιόγκα, διαλογισμό, ύπνωση, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται ως θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού, δίαιτα για καλύτερη διάθεση και δίαιτα για γονιμότητα. 

Και παρ΄ όλο που, όπως αναφέρει, τίποτα από αυτά δεν δούλευε αρχικά, λίγο πριν αρχίσει να αμφισβητεί το γάμο της, έμεινε έγκυος λίγους μήνες αργότερα. 

Ωστόσο, η Leandra αφιερώνει το τελευταίο μέρος του κειμένου της στις γυναίκες που όπως εκείνη, αντιμετωπίζουν ακόμη προβλήματα γονιμότητας και βρίσκονται στην ίδια κατάσταση και τις καλεί να την πιστέψουν ότι κάποια μέρα θα είναι και πάλι ευτυχισμένες- όπως έλεγε στην ίδια ο σύντροφός της.