«Τα κορίτσια δεν ενδιαφέρονται τόσο για την ηγεσία γιατί φοβούνται μην τα αποκαλέσουν “αυταρχικά”», παραδέχεται η Beyonce στο παραπάνω βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται μαζί με τις Jennifer Garner, Jane Lynch, Sheryl Sandberg και Diane Von Furstenberg, για χάρη των «The Girl Scouts of the USA» και Leanin.org.

Οι ανεξάρτητες αυτές γυναίκες συνεργάστηκαν με το κανάλι Lifetime και μέσα από το βίντεο που δημιούργησαν επισημαίνουν πώς τα περισσότερα κορίτσια αποθαρρύνονται από το να διεκδικήσουν ηγετικούς ρόλους λόγω της προκατάληψης που υπάρχει προς το πρόσωπό τους.

Στο ολιγόλεπτο βίντεο ακούμε την Beyonce να λέει: «Δεν είμαι αυταρχική! Είμαι το αφεντικό!», θέλοντας έτσι να παροτρύνει τους πάντες να μπουν στο banbossy.com και να υπογράψουν την αίτηση που αφορά στην κατάργηση της λέξης ''αυταρχισμός''.


Σχετικά άρθρα:
Φαινόμενο: Η επέλαση των anti-models
Διάσημα πορτραίτα... αλλιώς
BINTEO: Αυτό τo μηχάνημα αυτόματης πώλησης εμφανίζεται μόνο σε ζευγάρια

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>