Τα τελευταία χρόνια ο οίκος Louis Vuitton έχει αποδείξει πολλές φορές την αφοσίωση που δείχνει στο χώρο της τέχνης μέσα από high-profile συνεργασίες με τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της εποχής μας. Η τελευταία συνεργασία του με τον Νεοϋορκέζο εικαστικό Jeff Koons, ήρθε για να συμπληρώσει αυτή τη σειρά από πρωτότυπες συνεργασίες με μια συλλεκτική κολεξιόν από τσάντες και κοσμήματα.

Σε ένα υπερπολυτελές launch party που έγινε το βράδυ της Τρίτης, ο οίκος το γιόρτασε με ένα λαμπερό δείπνο σε έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους τέχνης: το Λούβρο. Ανάμεσα στα σπουδαιότερα έργα τέχνης των τελευταίων χρόνων, αλλά και τα διασημότερα έργα των da Vinci, Titian, Rubens, Fragonard και Van Gogh, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά τη νέα συλλογή #LVxKoons.

Με τους Bernard Arnault και Jean-Luc Martinez να είναι υπεύθυνοι για το δείπνο αυτό, ήταν ένα event που συγκέντρωσε την ελίτ των πιο stylish celebrities παγκοσμίως. Jennifer Aniston, Justin Theroux, Michelle Williams, Cate BlanchettJennifer Connelly και πολλοί ακόμη βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν μία ακόμη σύζευξη της μόδας και της τέχνης. 

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε:

Adele Exarchopoulos
Catherine Deneuve
Cate Blanchett και Nicolas Ghesquiere
Aimee Song
Camila Coelho
Antoine Arnault και Natalia Vodianova
Chloë Sevigny
Chiara Ferragni
Justin Theroux και Jennifer Aniston
Jennifer Connelly
Michelle Williams
Miranda Kerr