Είναι και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, που η Γαλλική Ριβιέρα γεμίζει λάμψη, αστέρια και διαμάντια. Το 70ο Φεστιβάλ των Καννών έχει ξεκινήσει πια επίσημα και μέχρι τις 28 Μαΐου φαίνεται ότι δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Αν εξαιρέσεις τις σημαντικές ταινίες που κάνουν πρεμιέρα, ο πραγματικός πρωταγωνιστής του φεστιβάλ είναι για μία ακόμη φορά το λαμπερό κόκκινο χαλί. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και το ακόμη πιο λαμπερό Space Party του οίκου Chopard, σε ένα περιβάλλον που συνοψιζόταν από διαμάντια, ζαφείρια και αμέθυστους.

Rihanna, Adriana Lima, Isabelle Huppert και η πάντα γοητευτική Julianne Moore, είναι μόνο μερικές από τις εντυπωσιακές παρουσίες που έλαμπαν κυριολεκτικά φορώντας Chopard.

Η Ελληνίδα σκηνοθέτις και ηθοποιός  Angela Ismailos, φορώντας Celia Kritharioti Haute Couture και σκουλαρίκια Chopard σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια από την Precious Chopard Collection
H Rihanna κερδίζει ξανά το κόκκινο χαλί, φορώντας κοσμήματα Chopard.
H Kendall Jenner με σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με στρογγυλά  διαμάντια κοπής μπριγιάν από την High Jewellery  Collection.
Η αγαπημένη μας Γαλλίδα Isabelle Huppert, φώτισε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Chopard .
Η πάντα γοητευτική Julianne Moore, έλαμπε με ενα κολιέ σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια από την  High Jewellery Collection και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από την Precious Chopard Collection σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια.
Υπέροχη Sara Sampaio με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια από την High Jewellery Collection και ένα δακτυλίδι από την For You Collection σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια.
Η ηθοποιός Anya Taylor-Joy, που θα τιμηθεί με το Trophee Chopard 2017, έλαμπε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα δακτυλίδι με μαύρο  οπάλιο, τσαβορίτες, ζαφείρια, καφέ διαμάντια, διαμάντια και λαζουλίτες.
Η Winnie Harlow, επέλεξε ένα κολιέ σε πλατίνα με ένα σμαράγδι σε σχήμα πουάρ  και διαμάντια και σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων, όλα από την High Jewellery Collection.
Bella Hadid επίσης με κοσμήματα Chopard.
Adriana Lima, πιο απαστράπτουσα από ποτέ με ένα ζευγάρι  σκουλαρίκια από την 2017 Red Carpet Collection σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια.