Είναι ταλαντούχοι, οι καλύτεροι στη δουλειά τους, και παράλληλα, η παρουσία τους στα social media τους έχει μετατρέψει σε influencers με εντυπωσιακό ψηφιακό αποτύπωμα. Όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν και φωτογραφήθηκαν, στα πλαίσια της έκθεσης Fashion meets Art, που φιλοξενείται στο Golden Hall έως τις 15 Νοεμβρίου, για να τιμήσουν, σαν ambassadors, το νέο προφίλ του madamefigaro.gr και να δώσουν το στίγμα ότι εδώ μέσα, η επιδραστικότητα πάει παρέα μόνο με την ουσία.

Ποιο είναι το τελευταίο "νέο ξεκίνημα” που έκανες;

Η εκπομπή "Ξαναδέστε Τους" στον Alpha κάθε μέρα στις 16:00. Καινούρια παρέα, καινούρια εκπομπή και καινούριο κανάλι! Ο ορισμός δηλαδή του "νέου ξεκινήματος" στην δουλειά μας.

Τι περιμένεις να σού φέρουν οι επόμενοι μήνες;

Έχω πολύ μεγάλη ανυπομονησία για όσα θα συμβούν στην "Buy A Boo", το online store που έχω δημιουργήσει με την αδερφή μου εδώ και περίπου ένα χρόνο. Φέρνουμε πια αποκλειστικά κάποια brands τα οποία δεν μπορούσαμε να βρούμε στην ελληνική αγορά και επίσης το ανακατασκευάζουμε αυτήν την περίοδο ώστε να είναι πιο βολικό στον χρήστη. Και φέρνουμε και πολλά ακόμη καινούρια πραγματάκια! Είναι κάτι που έχω αγαπήσει πάρα πολύ!

Αν άλλαζες μία "κακή” συνήθειά σου, ποια θα ήταν αυτή;

Με εκνευρίζω απίστευτα που ασχολούμαι με το κινητό μου τόσο πολύ. Έχω ξεκάθαρα εθιστεί και οφείλω να επιβληθώ στον εαυτό μου και σε αυτήν την προέκταση του χεριού μου.

Fashion meets Art: Μαίρη Συνατσάκη

Υπάρχει κάτι που διάβασες/ είδες/ άκουσες και σε έκανε να δεις τα πράγματα διαφορετικά;

 Διάβασα πολύ πρόσφατα ένα "τσιτάτο" σε μια στιγμή εξαιρετικά κατάλληλη και έκανε ένα υπέροχο κλικ συνειδητοποίησης το μυαλό μου και έλεγε: "Don't get mad. Don't get even. Do better. Much better. Become so engulfed in your own success and happiness that you forget it ever happened".

Μία τελευταία εμμονή σου που ντρέπεσαι να παραδεχτείς;

 Δεν ντρέπομαι αλλά νομίζω ότι έχω υπερβάλει λιγάκι με το πόσο έχω "εθιστεί" με το YouTube. Παρακολουθώ άπειρους YouTubers που έχουν μπει κανονικά στην ζωή μου και μετά τους κάνω και λίγο stalking στα social media τους.

Τι θα ήθελες να κάνεις αν άλλαζες επάγγελμα;

Εντελώς τελείως; Καμία σχέση με τα media; Να παρατήσω και το internet και όσα κάνω εκεί; Όχι δεν θέλω! Σε κάθε περίπτωση, ιδανικά θα ήθελα να είμαι χορεύτρια.

Με ποια δημόσια φιγούρα (celebrity/ ηγέτη κλπ.) θα ήθελες να βγεις για ποτό;

Γίνεται να μην βγούμε για ποτό μιας που δεν πίνω ποτέ, αλλά να πάμε για ένα φαγητό; Και γίνεται να είναι είτε με τον Robert Downey Jr. είτε με τον John Oliver; Ναι ξέρω. Η μέρα με τη νύχτα οι δύο αυτοί άντρες αλλά με έλκουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ποιο είναι το fashion faux pas/ η στυλιστική υπερβολή που θα ήθελες να ξορκίσεις από το παρελθόν σου;

Νομίζω ότι στο παρόν μου είμαι πιο τολμηρή στις στυλιστικές μου επιλογές από ό,τι στο παρελθόν μου. Θυμάμαι βέβαια με πόνο ψυχής ένα ποδηλατικό κολάν πορτοκαλί που το έχω φορέσει αδικαιολόγητα πολλές φορές στην ζωή μου.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου accounts στα social media;

Το αγαπημένο μου μέσο από όλα τα διαφορετικά social media είναι το Instagram και το ιδανικό top3 μου είναι το εξής: @Styleheroine@thekinsky, @ztato

Φωτογραφίες: Κώστας Αυγούλης (D-TALES)
Illustrations: Daniel Egneus
Video: Aris Basias