Είναι ταλαντούχοι, οι καλύτεροι στη δουλειά τους, και παράλληλα, η παρουσία τους στα social media τους έχει μετατρέψει σε influencers με εντυπωσιακό ψηφιακό αποτύπωμα. Όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν και φωτογραφήθηκαν, στα πλαίσια της έκθεσης Fashion meets Art, που φιλοξενείται στο Golden Hall έως τις 15 Νοεμβρίου, για να τιμήσουν, σαν ambassadors, το νέο προφίλ του madamefigaro.gr και να δώσουν το στίγμα ότι εδώ μέσα, η επιδραστικότητα πάει παρέα μόνο με την ουσία.

Ποιο είναι το τελευταίο "νέο ξεκίνημα” που έκανες;

Το τελευταίο νέο μου ξεκίνημα είναι το blog μου, Milikiss, που στην ουσία λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσα δυστυχώς να το δουλέψω. Εδώ και ένα χρόνο όμως το blog λειτουργεί κανονικά και τώρα ετοιμάζω το νέο του re-launch.

Τι περιμένεις να σού φέρουν οι επόμενοι μήνες;

Θέλω πολύ αυτό που έχω στο μυαλό μου για το blog, να πετύχει. Θέλει πραγματικά πάρα πολύ δουλειά και δημιουργικότητα από μία ομάδα ανθρώπων και όχι μόνο από εμένα. Εγώ θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Είναι μία πολύ μεγάλη υπόσχεση που έχω δώσει στον εαυτό μου και νιώθω αρκετά δυνατή για να μπορέσω να την υλοποιήσω.

Fashion meets Art: Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Αν άλλαζες μία "κακή” συνήθειά σου, ποια θα ήταν αυτή;

Να μην προλαβαίνω να κάνω πραγματική γυμναστική. Γυμνάζομαι ανά καιρούς, αλλά θα ήθελα να έχω την γυμναστική πιο δυνατά στο πρόγραμμά μου. Επίσης μία κακή συνήθεια είναι και το ότι μου άρεσει να πίνω γάλα. Ο καφές μου είναι σχεδόν ένα γάλα, και αυτό δεν κάνει καλό.

Υπάρχει κάτι που διάβασες/ είδες/ άκουσες και σε έκανε να δεις τα πράγματα διαφορετικά;

Όλα τα τελευταία γεγονότα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως με κάνουν να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Η καθημερινότητα μας αλλάζει συνέχεια και δεν προλαβαίνουμε ούτε να το συνειδητοποιήσουμε πολλές φορές. Σε προσγειώνουν απότομα.

Μία τελευταία εμμονή σου που ντρέπεσαι να παραδεχτείς;

Η τελευταία μου εμμονή είναι το Παρίσι. Που βέβαια δεν ντρέπομαι να πραδεχτώ να σου πω την αλήθεια. Κάτι που πραγματικά ντρέπομαι (λιγάκι) γι'αυτό, είναι πως μ'αρέσει να βάζω το αγαπημένο μου τραγούδι στο repeat και να χοροπηδάω μόνη μου στο μπάνιο, στο δωμάτιο, στο σαλόνι.. Ας μην το συνεχίσω..

Τι θα ήθελες να κάνεις αν άλλαζες επάγγελμα;

Τελευταία σκέφτομαι πως θα μου άρεσε πολύ να είχα σπουδάσει σκηνοθεσία, δεν ξέρω γιατί και πώς μου βγήκε αυτή η ανάγκη, αλλά συνέβη.

Με ποια δημόσια φιγούρα (celebrity/ ηγέτη κλπ.) θα ήθελες να βγεις για ποτό;

Με τον Barack Obama. Νομίζω ότι θα τον τρέλαινα στις ερωτήσεις.

Ποιο είναι το fashion faux pas/ η στυλιστική υπερβολή που θα ήθελες να ξορκίσεις από το παρελθόν σου;

Αρκετές εμφανίσεις που ντρέπομαι γι'αυτές. Πραγματικά σκέφτομαι, τι σκεφτόμουν όταν αποφάσιζα να κάνω κάποιο από εκείνα τα outfit.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου accounts στα social media;

M'αρέσει πολυ το account της @songofstyle, @sincerelyjules και @oraclefox.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>