Είναι ταλαντούχοι, οι καλύτεροι στη δουλειά τους, και παράλληλα, η παρουσία τους στα social media τους έχει μετατρέψει σε influencers με εντυπωσιακό ψηφιακό αποτύπωμα. Όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν και φωτογραφήθηκαν, στα πλαίσια της έκθεσης Fashion meets Art, που φιλοξενείται στο Golden Hall έως τις 15 Νοεμβρίου, για να τιμήσουν, σαν ambassadors, το νέο προφίλ του madamefigaro.gr και να δώσουν το στίγμα ότι εδώ μέσα, η επιδραστικότητα πάει παρέα μόνο με την ουσία.

Ποιο είναι το τελευταίο "νέο ξεκίνημα” που έκανες;

Το ότι καταπιάστηκα με το μάρκετινγκ και την επικοινωνία. Το είχα κάνει και στο παρελθόν και παρότι δεν έχω κάνει σπουδές πάνω σε αυτό, με έχουν βοηθήσει πολύ οι άνθρωποι της μόδας.

Τι περιμένεις να σού φέρουν οι επόμενοι μήνες;

Έχω σταματήσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια, ευελπιστώ σε μία ηρεμία και σταθερότητα.

Αν άλλαζες μία "κακή” συνήθειά σου, ποια θα ήταν αυτή;

Το κάπνισμα!

Fashion meets Art: Αναστασία Περράκη

Υπάρχει κάτι που διάβασες/ είδες/ άκουσες και σε έκανε να δεις τα πράγματα διαφορετικά;

Από αυτό που παίρνω από τον κόσμο, μιλώντας με ανθρώπους και βλέποντας τι γίνεται γύρω μας, όσον αφορά την υγεία και τις σχέσεις, καταλαβαίνω ότι πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα πιο χαλαρά και με διαφορετικό τρόπο και να βλέπουμε τη ζωή με θετικό μάτι. Να λέμε "είμαι μια χαρά”.

Μία τελευταία εμμονή σου που ντρέπεσαι να παραδεχτείς;

Για τις εμμονές μου δεν ντρέπομαι, αν μου αρέσει το κάνω κι ό,τι γίνει.

Τι θα ήθελες να κάνεις αν άλλαζες επάγγελμα;

Θα ήθελα να ασχοληθώ με κάτι που να έχει δημιουργικότητα. Να συνερζάζομαι με ανθρώπους με ανοιχτό μυαλό, να μπορώ να κάνω πράγματα πρωτοποριακά, παρόλο που η εποχή στενεύει τα περιθώριά μας. Το μάρκετινγκ έχει ένα τέτοιο κομμάτι.

Με ποια δημόσια φιγούρα (celebrity/ ηγέτη κλπ.) θα ήθελες να βγεις για ποτό;

Τον Τζόνυ Ντεπ, έχει μία τρέλα στο βλέμμα του που πάντα με συνάρπαζε. Είναι λίγο διανοούμενος. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχει χαλάσει πολύ, σαν εμφάνιση…

Ποιο είναι το fashion faux pas/ η στυλιστική υπερβολή που θα ήθελες να ξορκίσεις;

Αυτό το καταλαβαίνεις βλέποντας παλιές φωτογραφίες. Τα nineties είναι μία δεκαετία που ποτέ δε μου άρεσε στιλιστικά. Δεν θα προτιμούσα τον εαυτό μου έτσι, τώρα. Δεν είναι η δεκαετία μου, παρότι μεγάλωσα τότε. Τα παπούτσια ειδικά, ήταν τραγικά. Τρία τέσσερα πράγματα τα κρατάω όμως σαν αναφορές από τότε, όπως τα σκούρα κραγιόν.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου accounts στα social media;

Ακολουθώ κάποιες bloggers, αλλά απορώ με κάποια accounts που έχουν πολλούς followers. Ο κόσμος είναι διχασμένος, υπάρχουν bloggers με τρομερή αισθητική, που δεν έχουν πολλούς followers. Έχουμε αποπροσανατολιστεί από το θέμα της αισθητικής και του στιλ. Τα κορίτσια που βλέπω έξω στο δρόμο δεν είναι της δικής μου αισθητικής, είναι λίγο χαμένα. Αυτό που τους πλασάρουν είναι λάθος. Έχουν χάσει την ταυτότητά τους.

 

Φωτογραφίες: Κώστας Αυγούλης (D-TALES)
Illustrations: Daniel Egneus
Video: Aris Basias