Είναι ταλαντούχοι, οι καλύτεροι στη δουλειά τους, και παράλληλα, η παρουσία τους στα social media τους έχει μετατρέψει σε influencers με εντυπωσιακό ψηφιακό αποτύπωμα. Όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν και φωτογραφήθηκαν, στα πλαίσια της έκθεσης Fashion Meets Art, που φιλοξενήθηκε στο Golden Hall, για να τιμήσουν, σαν ambassadors, το νέο προφίλ του madamefigaro.gr και να δώσουν το στίγμα ότι εδώ μέσα, η επιδραστικότητα πάει παρέα μόνο με την ουσία.

Ποιο είναι το τελευταίο "νέο ξεκίνημα” που έκανες;

Τα γυρίσματα για την καινούργια σειρά του Alpha, "Έλα στη θέση μου".

Τι περιμένεις να σού φέρουν οι επόμενοι μήνες;

Επιτυχία, χαρά, και πάνω από όλα υγεία.

Αν άλλαζες μία "κακή” συνήθειά σου, ποια θα ήταν αυτή;

Πειράζω τα νύχια μου. Το κάνω από μικρή, είναι η εκτόνωσή μου, εκεί ξεσπάω.  Τουλάχιστον δεν τα τρώω, όπως έκανα παλαιότερα.

Fashion meets Art: Αθηνά Οικονομάκου

Υπάρχει κάτι που διάβασες/ είδες/ άκουσες και σε έκανε να δεις τα πράγματα διαφορετικά;

Όλα αυτά που γίνονται στον κόσμο τα τελευταία χρόνια, σε σχέση με τους γύρω μας και την επανατοποθέτησή μας απέναντι στα πραγματικά προβλήματα στη ζωή. Τα ξεχνάμε όταν χανόμαστε στον μικρόκοσμό μας, αλλά καλό είναι να τα θυμόμαστε.

Μία τελευταία εμμονή σου που ντρέπεσαι να παραδεχτείς;

Στο αυτοκίνητο φοράω ακουστικά και τραγουδάω. Όποιος με βλέπει νομίζει ότι μιλάω στο τηλέφωνο, δεν πορώνομαι, απλά με βλέπουν να ανοιγοκλείνω το στόμα μου. Προσέχω γιατί μπορεί κάποιος να με αναγνωρίσει και να γίνω ρεζίλι, οπότε κάνω το κέφι μου αλλά κάπως ύπουλα χαχαχα!

Τι θα ήθελες να κάνεις αν άλλαζες επάγγελμα;

Μπορεί και να γινόμουν δικηγόρος. Είμαι τόσο δυνατή στα επιχειρήματα, κανείς δεν μου αντιστέκεται, μπορώ το άσπρο να το βγάλω μαύρο και να μου ζητήσεις και συγγνώμη.

Με ποια δημόσια φιγούρα (celebrity/ ηγέτη κλπ.) θα ήθελες να βγεις για ποτό;

Με την Νταϊάνα. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Όταν ήμουν μικρή είχα εντυπωσιαστεί από εκείνη και είχα στενοχωρηθεί τόσο πολύ όταν είχε σκοτωθεί, που έχει μείνει έντονα χαραγμένη στη μνήμη μου.

Ποιο είναι το fashion faux pas/ η στυλιστική υπερβολή που θα ήθελες να ξορκίσεις;

Τα τρελά βγαλμένα φρύδια.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου accounts στα social media;

Πρόσφατα εντόπισα μία φανταστική blogger τη @mikutas. Είναι πολύ ξεχωριστό αυτό που κάνει, δείτε τη.