Έπαιξε πρώτα σε διαφημίσεις - έχει σπουδάσει γραφίστας - και μετά ήρθε η τηλεόραση στο κόσμο του. Αλά ποιος είναι ακριβώς αυτός ο κόσμος;
Ένα βιβλίο: Το Logicomix, το υπέροχο αυτό ελληνικό graphic novel που διάβασα το καλοκαίρι. Μου άρεσε ο απλός τρόπος που προσπαθεί να εξηγήσει την αναζήτηση των Θεμελίων των Μαθηματικών.
Ένα CD: Τη συλλογή με τα καλύτερα του Μάικλ Τζάκσον. Θα ακουστεί συνηθισμένο, αλλά θεωρώ ότι είναι ένας μοναδικός, τεράστιος καλλιτέχνης.
Ιδανική παρέα για σινεμά: Σε θερινό με τη σχέση μου, σε χειμερινό με φίλους.
Μια ταινία που δεν βαριέσαι να βλέπεις: Η Τελευταία Έξοδος, Ρίτα Χέιγουορθ.
Μια σειρά με την οποία κόλλησες: Prison Break. Επέστρεφα σπίτι από τη δουλειά στις 10, έλεγα «κάτσε να δω ένα επεισοδιάκι» και κατέληγα να βλέπω 4 και να κοιμάμαι στις 2. Μεγάλο κόλλημα!
Μια περιοχή της Αθήνας που αγαπάς: Την Καστέλα, όπου μεγάλωσα.
Αγαπημένο επιτραπέζιο: Το Τicket to ride, που είχα φέρει από τη Γερμανία, γιατί έχει στοιχεία ανταγωνισμού και στρατηγικής.
Το ιδανικό μέρος για να διαβάσεις ένα βιβλίο: Ένα πάρκο, μια παραλία ή ακόμα και το μπαλκόνι του σπιτιού σου, αρκεί τίποτα να μη σου αποσπάει την προσοχή και να σε χαλαρώνουν οι ήχοι που σε περιβάλλουν.
Αγαπημένο ταξίδι: Παταγονία, στο νοτιότερο άκρο του κόσμου. Εκεί που μηδενίζει ο εγκέφαλός σου και η θέα κι ο ήχος του παγόβουνου που σπάει σου προκαλεί δέος.
Μια συναυλία που σου έμεινε αξέχαστη: Των U2.
Μια εμμονή: Με το δίκιο.
Ένα στυλιστικό φετίχ: Τα παπούτσια. Είναι από τα πράγματα που προσέχω και σε μια γυναίκα.
Ιδανικό πρώτο ραντεβού: Κάτι χαλαρό και καθόλου στημένο. Βαριέμαι αφόρητα τα «πρέπει». Τα πιο ωραία ραντεβού είναι όταν κάνεις ακριβώς το αντίθετο από ό,τι θα σκεφτόσουν πως πρέπει να κάνεις.
Αγαπημένο στέκι: Είναι 3-4 μπαρ όπου μου αρέσει να πηγαίνω, αλλά δεν έχω αγαπημένο στέκι. Θέλω να αλλάζω εικόνες, οπότε δεν κολλάω σε κάποιο μέρος.
Αγαπημένος στίχος τραγουδιού: Όλοι οι στίχοι του τραγουδιού Εισιτήριο στην Τσέπη σου του Παντελή Θαλασσινού.
Αγαπημένο φαγητό: Σπαγγέτι με θαλασσινά.
Ένα μότο: Έχω δύο: 1. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. 2. Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.
Μια συμβουλή που ακολουθείς: Υπομονή και επιμονή σε ό,τι κάνω. Μόνο εμείς ορίζουμε τη μοίρα μας, γι' αυτό δεν πρέπει να την αφήνουμε στους άλλους.
Δημήτρης Βραχνός

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>