top article

Aπό μια πρώτη εντύπωση, όχι, ο Νίνο δεν μοιάζει με το όνομά του – αυτή τη διπλή επανάληψη, του αυτάρεσκου, καμαρωτού «νι» και του «όμικρον», που είναι σαν στόμα στρογγυλεμένο σε βογγητό. Ο 32χρονος Νίνο, in person θυμίζει περισσότερο ένα λιγνό λάμδα: είναι ένα όμορφο ψηλό αγόρι, που περπατάει σφυρίζοντας με το κεφάλι σκυμμένο και τα χέρια στις τσέπες. Φοράει φθαρμένο τζιν, Τ-shirt με στάμπα, ένα τζόκεϊ καπελάκι με το logo «LOVE», κι όταν σου τείνει – κάπως αμήχανα– το χέρι, νομίζεις πως θα κοκκινίσει. Αλλά όχι, δεν το κάνει.

Αυτή η παιδικότητα, όπως και αν μεταφράζεται στη δική του περίπτωση –είτε ως αθωότητα, διαρκής χαρά, διάθεση για παιχνίδι και ανακάλυψη, είτε ως δημιουργική ματιά στο μέλλον– είναι ίσως το πιο γοητευτικό χαρακτηριστικό του. «Ναι, αισθάνομαι πάντα παιδί. Μα δεν νομίζω πως δεν υπάρχει άντρας που να μην αισθάνεται έτσι, παιδί, αιώνιος έφηβος. Ακόμα και όταν δείχνει σοβαρός και συγκρατημένος, μέσα του ο άντρας θέλει να πετάξει το κοστούμι και να κάνει ένα σωρό βλακείες με τους κολλητούς του. Απλά, όσο μεγαλώνουμε, αλλάζουν τα παιχνίδια μας…».

Το δικό του καινούργιο «παιχνίδι» είναι ο γιός του, ο μικρός Γιώργος, που στις 7 Φεβρουαρίου θα γίνει ενός έτους . Η φωνή του κατεβαίνει, βουλιάζει στην τρυφερότητα όταν μιλάει για κείνον, όταν περιγράφει πώς τον κρατάει ή τον κοιμίζει, ή εάν του βάζει μουσική. «Ναι, του βάζω να ακούσει και δικά μου τραγούδια. Δεν ξέρω να σου πω σε ποιον μοιάζει, σε αυτή τη φάση, κάθε μέρα αλλάζει κάτι. Είναι μαγικό. Εντάξει, πάντως είναι ωραίος τύπος, σοβαρός σαν μικρός άνθρωπος, αλλά και χαρούμενος πολύ. Γελάει όλη μέρα, δεν γκρινιάζει καθόλου…»

Λέει πως ο ερχομός του μικρού τον έκανε «φυσικά πιο υπεύθυνο» «Εκεί, που πριν σκεφτόμουνα και έκανα σχέδια για δέκα χρόνια μπροστά, τώρα, κάνω το ίδιο πράγμα επί δέκα». Το συνήθιζε από παλιά αυτό; Να φαντάζεται το μέλλον; «Ναι, πάντα. Δεν φαντάζομαι πώς θα 'μαι, αλλά μου αρέσει να σχεδιάζω μακρινούς στόχους. Κατά βάση, είμαι πολύ οργανωμένος. Αυτό που εσένα θα σου φανεί περίεργο ή εκκεντρικό, όταν το δεις σε μένα, στο μυαλό μου μέσα δικαιολογείται απολύτως – ακόμα και όταν ενεργώ παρορμητικά. Στα 15 μου, ας πούμε, σκεφτόμουν πώς θα 'μουνα στα 30…».

Είναι όμως ένα pop teen idol, «καταδικασμένο», σε μια αιώνια νεανικότητα. Παντρεύτηκε, έγινε πατέρας. Δεν τον τρομάζει το ότι μεγαλώνει; «Όχι, Ο χρόνος δεν υπάρχει για μένα. Με τρομάζει λίγο αν θες η διάρκεια, η πορεία. Όχι, ας πούμε το να είσαι 80 χρονών, αλλά το πώς φτάνεις ώς εκεί. Όταν εγώ γίνω 80, πίστεψέ με, θα είμαι πολύ χαρούμενος.(γέλιο) Ευτυχώς, κανένας δεν με λέει “κύριο” ακόμα.. ».

NINO: H επιστροφή
Συνέχεια στη σελίδα 2

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>