top article

Η αλωπεκία οφείλεται τόσο σε κληρονομικά χαρακτηριστικά, όσο και στον τρόπο ζωής μας (π.χ. διατροφή, ψυχολογία). Σημαντικό ρόλο στο κύκλο ζωής των τριχών παίζει και η εποχικότητα: περισσότεροι θύλακες τριχών μπαίνουν στην τελογενή φάση (πτώση) κατά την έναρξη της άνοιξης, η οποία συνεχίζεται το καλοκαίρι, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένη τριχόπτωση το φθινόπωρο.

Θεμελιώδης ανακάλυψη ήταν ο ρόλος των βλαστοκυττάρων στην αναγέννηση της τρίχας, καθώς είναι το μόνο είδος κυττάρου που έχει την ικανότητα διαίρεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, με σκοπό την αναπαραγωγή του και τη διασφάλιση της ανανέωσης του ιστού στον οποίο βρίσκεται. Κατά συνέπεια, κάθε διαίρεση ενός βλαστοκυττάρου έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νέου βλαστοκυττάρου (αποθέματος). Η ικανότητά τους είναι τέτοια, που τα βλαστοκύτταρα μπορούν να αναδημιουργήσουν ένα ολόκληρο όργανο.

H επιστημονική έρευνα της L’Oreal ανακάλυψε ότι, κατά τη φάση της αδράνειας της τρίχας, τα βλαστοκύτταρα παίζουν ρόλο-κλειδί καθώς έχουν τη μοναδική δύναμη να «ξυπνούν» τον ανενεργό βολβό και έτσι να δημιουργούνται νέες τρίχες. Όσο μειώνεται η φάση της αδράνειας, τόσο μειώνεται αντίστοιχα και ο αριθμός των ανενεργών βολβών.

Έτσι η VICHY λανσάρει αποκλειστικά την επαναστατική καινοτομία: DERCOS NEOGENIC.


> Πώς λειτουργεί;
Με ένα νέο πατενταρισμένο μόριο με βιομιμητική δράση, που ονομάζεται Stemoxydine®, επεμβαίνουν στη λειτουργία των βλαστοκυττάρων, κατά τη διάρκεια αδράνειας του βολβού της τρίχας, προκαλώντας την αναγέννησή της.

Οι καταναλωτές μάλιστα που το χρησιμοποίησαν για 3 μήνες, αντιλήφθηκαν άμεσα ότι:
> Ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών 84%
> Χαρίζει στα μαλλιά περισσότερη πυκνότητα, δύναμη και αντοχή 95%
> Τα μαλλιά φαίνονται πυκνότερα και καλύπτουν περισσότερο το τριχωτό της κεφαλής 90%


> Πώς θα το χρησιμοποιήσεις;
Το DERCOS NEOGENIC διαθέτει αμπούλες και απλικατέρ για εύκολη δοσολογία -χωρίς σπατάλη- και εφαρμογή/μασάζ. Έχει ευχάριστο άρωμα, στεγνώνει γρήγορα, δεν αφήνει τα μαλλιά λιπαρά και κολλώδη, δεν έχει παρενέργειες και δε προκαλεί εθισμό στα μαλλιά, ούτε απαιτεί δέσμευση για χρήση εφ’ όρου ζωής.

Η αγωγή διεξάγεται σε έναν τριμηνιαίο κύκλο, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, εφαρμόζοντας μία μεμονωμένη δόση το πρωί ή το βράδυ σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά.


> Κέρδισέ το!
Το MadameFigaro.gr σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις την πρωτοποριακή αγωγή DERCOS NEOGENIC και να καταφέρεις να αποδεσμευτείς από το χρόνιο πρόβλημα τριχόπτωσης που αντιμετωπίζεις.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό αυτής της εβδομάδας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί μέχρι τις 26 Ιανουαρίου και μπορεί να είσαι η τυχερή που θα κερδίσει την ολοκληρωμένη αγωγή 3 μηνών κατά της τριχόπτωσης.

Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του Madame Figaro Greece στο Facebook για να βλέπεις πρώτη όλους τους διαγωνισμούς!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η τυχερή νικήτρια είναι η:

ΤΡΙΑΔΑ ΝΙΚΑ

Συγχαρητήρια! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παραλαβή του δώρου σας.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>