Όταν κανείς αναφέρεται στους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης και τα εντυπωσιακά loft με θέα, εκείνο που σίγουρα δεν φαντάζεται είναι ένα ρετιρέ που να θυμίζει... σπίτι στη βρετανική εξοχή. 

Το εν λόγω ρετιρέ, βρίσκεται στην κορυφή ενός κτιρίου που χτίστηκε το 1868 και έχει έκταση 2,700 τετραγωνικών μέτρων μαζί μαζί με τη μεζονέτα που βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Μάλιστα, ο χώρος διατίθεται προς πώληση για 3,5 εκατομμύρια δολάρια. 

Το site εύρεσης κατοικιών Compass, το περιγράφει ως ένα μέρος όπου "μπορείς να ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι στη Νέα Υόρκη". Το πρώτο διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα ψηλοτάβανο σαλόνι και μπαλκόνι, ενώ το δεύτερο είναι το ατελιέ ενός ζωγράφου. Συνολικά, περιλαμβάνουν τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και 22 παράθυρα, ενώ το μικροσκοπικό ρετιρέ περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και μια μεγάλη ταράτσα με θέα ένα κοντινό πάρκο. 

Όλα τα δωμάτια έχουν ξύλινο πάτωμα, ενώ ακόμα και η πόρτα του κτιρίου παραπέμπει σε άλλη εποχή και αισθητική. Όπως είναι αναμενόμενο, αν και το σπίτι βρίσκεται online μόλις λίγες ημέρες, οι ενδιαφερόμενοι είναι ήδη πολλοί.