Ο δισεκατομμυριούχος σύντροφος της Naomi Campbell, της εύχεται χρόνια πολλά για τα 41α γενέθλιά της, αγοράζοντας της μια εντυπωσιακή eco-friendly βίλα.

Το διάσημο supermodel Naomi Campbell, δεν θα συμβιβαζόταν με κοινά δώρα. Και αυτό φαίνεται πως το γνωρίζει καλά ο Ρώσος σύντροφός της Vladislav Doronin, καθώς για να ευχαριστήσει την απαιτητική Naomi, της δώρισε μια ονειρική βίλα 25 δωματίων για τα φετινά της γενέθλια.
 

Με τοποθεσία το ιδιωτικό τουρκικό νησί Isla Playa De Cleopatra, η υπερπολυτελής βίλα φέρει την υπογραφή του νέου αρχιτέκτονα Luis De Garrido, o οποίος έχει ήδη ξεχωρίσει για την πρωτοποριακή δουλειά του και δε θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει κάτι εξίσου ξεχωριστό όσο η Naomi.
Πηγή έμπνευσης, αποτέλεσε το όνομα του νησιού, γι αυτό και η βίλα θυμίζει μάτι αιγυπτιακής θεότητας. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει ένα γυάλινο θόλο (σε σχήμα ματιού), μέσα στον οποίο έχει τοποθετηθεί μια ταράτσα-παρατηρητήριο, ενώ παράλληλα όλο το οικοδόμημα είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας για τη λειτουργία του φυσικές πηγές ενέργειας.
Με λίγα λόγια, ένας επίγειος παράδεισος για τα μάτια της όμορφης γαζέλας.
Κρισταλένα Βράιλα

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>