top article

Η ομελέτα είναι ένα κατ' εξοχήν αντρικό φαγητό, με επικέντρωση στις προτιμήσεις των εργένηδων και των φοιτητών, οι οποίοι την έχουν αναγάγει σε πεδίο γαστριμαργών πειραματισμών τους. Πολλοί από τους προαναφερθέντες νομίζουν πως για να γίνει μια ομελέτα, αρκεί να χτυπήσουν μερικά αβγά με το πιρούνι, να προσθέσουν διάφορα ψιλοκομμένα υλικά και να γλιστρήσουν το σύνολο σε ένα τηγάνι που καίει. Κι έχουν δίκιο! Η ομελέτα και θα γίνει και θα τρώγεται. Πιθανότατα, όμως, ακόμα κι ο πλέον απαίδευτος γαστριμαργικά ουρανίσκος, θα εντοπίσει διάφορες ατέλειες. Γι' αυτό ακολουθήστε τις συμβουλές μας, που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την υφή και τη γεύση της:

> Το γάλα απαραίτητο

Προσθέτοντας λίγο γάλα στα αβγά που έχουμε στο μπολ για χτύπημα, βελτιώνουμε την υφή μιας ομελέτας. Την κάνουμε πιο φίνα και αφράτη.

> Τα ζουμερά υλικά στραγγισμένα

Πολλοί προσθέτουν ντομάτα στην ομελέτα τους (κομμένη σε κυβάκια εννοείται), μανιτάρια ή καλαμπόκι από κονσέρβα. Τα υλικά αυτά αδυνατούν να χάσουν τα υγρά τους κατά τη σύντομη διάρκεια που χρειάζεται μια ομελέτα ώστε να "γίνει", τα αποβάλλουν στη συνέχεια, με αποτέλεσμα η ομελέτα να "παπαριάσει". Έτσι πρέπει προηγουμένως να πιεστούν ελαφρά με το χέρι ή να παραμείνουν κάποια ώρα σε τρυπητό, ώστε να χάσουν μεγάλο μέρος από το χυμό τους.

Διάβασε περισσότερα στο Askmen.gr

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Δευτέρα 31.07.2017

MF Cover Story: Atomic Blonde

Στην πρωτη της μεγάλη συνέντευξη ως κυρία Θεοδωρίδη, η Δούκισσα Νομικού μιλά για τη νέα της ζωή και μας συστήνει τον πιο ώριμο και ολοκληρωμένο εαυτό της

The Editor's Blog Πέμπτη 20.07.2017

The Editor's Blog: Splish Splash

" Αυτό είναι το καλό της εποχής: το κατέβασμα της ταχύτητας, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με αυτή τη ζέστη"

Shopping Τετάρτη 12.07.2017

MF Fashion Editorial: By the pool

Athleisure στοιχεία και χρωματικές εντάσεις συναντούν τα σέξι '80s στην πιο επίκαιρη εκδοχή του beachwear.

>