top article

Δημοφιλέστερα άρθρα

  1. Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις
  2. Τι συνέβη όταν οι διασημότερες Hermès τσάντες πωλήθηκαν σε έκπτωση;
  3. Τι πρέπει να κάνεις κάθε πρωί σύμφωνα με τη διατροφολόγο των celebrities
  4. H Charlize Theron "σπάει" τους κανόνες του dress code στο κόκκινο χαλί
  5. H μικρή Harper Beckham μαθαίνει με τον πιο γλυκό τρόπο ότι η Victoria ήταν Spice Girl
  6. Η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε την παράσταση στην πρόσφατη εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας
  7. Kate Middleton: Οι νέες εμφανίσεις της στην ευρωπαϊκή περιοδεία έκλεψαν τις εντυπώσεις
  8. Instagram style: Tα 7 κομμάτια που λατρεύουν οι fashionistas
  9. Άραγε ξέρεις ποια είναι τα 3 πιο hot beauty μυστικά;
  10. 6 πράγματα που δεν γνώριζες για τη Gisele
  11. Pippa Middleton: Εντυπωσιάζουν οι εμφανίσεις της στο Wimbledon
  12. Το λευκό T-shirt αλλιώς: 8 διαφορετικά looks που αξίζει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν
  13. 8+1 beauty κανόνες από τα french it girls
  14. Αυτό το ονειρικό σπίτι είναι τώρα το πιο περιζήτητο στο Airbnb!

Η ομελέτα είναι ένα κατ' εξοχήν αντρικό φαγητό, με επικέντρωση στις προτιμήσεις των εργένηδων και των φοιτητών, οι οποίοι την έχουν αναγάγει σε πεδίο γαστριμαργών πειραματισμών τους. Πολλοί από τους προαναφερθέντες νομίζουν πως για να γίνει μια ομελέτα, αρκεί να χτυπήσουν μερικά αβγά με το πιρούνι, να προσθέσουν διάφορα ψιλοκομμένα υλικά και να γλιστρήσουν το σύνολο σε ένα τηγάνι που καίει. Κι έχουν δίκιο! Η ομελέτα και θα γίνει και θα τρώγεται. Πιθανότατα, όμως, ακόμα κι ο πλέον απαίδευτος γαστριμαργικά ουρανίσκος, θα εντοπίσει διάφορες ατέλειες. Γι' αυτό ακολουθήστε τις συμβουλές μας, που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την υφή και τη γεύση της:

> Το γάλα απαραίτητο

Προσθέτοντας λίγο γάλα στα αβγά που έχουμε στο μπολ για χτύπημα, βελτιώνουμε την υφή μιας ομελέτας. Την κάνουμε πιο φίνα και αφράτη.

> Τα ζουμερά υλικά στραγγισμένα

Πολλοί προσθέτουν ντομάτα στην ομελέτα τους (κομμένη σε κυβάκια εννοείται), μανιτάρια ή καλαμπόκι από κονσέρβα. Τα υλικά αυτά αδυνατούν να χάσουν τα υγρά τους κατά τη σύντομη διάρκεια που χρειάζεται μια ομελέτα ώστε να "γίνει", τα αποβάλλουν στη συνέχεια, με αποτέλεσμα η ομελέτα να "παπαριάσει". Έτσι πρέπει προηγουμένως να πιεστούν ελαφρά με το χέρι ή να παραμείνουν κάποια ώρα σε τρυπητό, ώστε να χάσουν μεγάλο μέρος από το χυμό τους.

Διάβασε περισσότερα στο Askmen.gr

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Πέμπτη 20.07.2017

The Editor's Blog: Splish Splash

" Αυτό είναι το καλό της εποχής: το κατέβασμα της ταχύτητας, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με αυτή τη ζέστη"

Shopping Τετάρτη 12.07.2017

MF Fashion Editorial: By the pool

Athleisure στοιχεία και χρωματικές εντάσεις συναντούν τα σέξι '80s στην πιο επίκαιρη εκδοχή του beachwear.

Shopping Παρασκευή 23.06.2017

MF Fashion Editorial: City Sleek

Σκιά και φως, μαύρο και λευκό. Το αέναο παιχνίδι των δύο βασικών τόνων εξακολουθεί να εκπλήσσει με όπλα το "κοφτερό" tailoring και την απόλυτη ομορφιά του μινιμαλισμού.

>