top article

Το πολυτελές αυτό επιδόρπιο, έχει καταγωγή από το Κιότο αλλά σύντομα έλαβε θέση και σε άλλες περιοχές.

Στη Σινγκαπούρη γνωρίζει μεγάλη δόξα και είναι φτιαγμένο δίχως ζάχαρη, με γάλα από το Χοκάιντο και βρώσιμα φύλλα χρυσού!

Όπως φαντάζεσαι, ο χρυσός θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω και την γεύση δεν μπορούμε να στην περιγράψουμε!

Διάβασε περισσότερα στο Shape.gr

Tags

SHAPE.GR

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>