Χαβανέζικα poke bowls, φιλιππινέζικη κουζίνα, bao buns και latte με κουρκουμά. Είναι γεγονός πως οι τάσεις όσον αφορά το φαγητό αλλάζουν και μεταβάλλονται με ρυθμούς γρηγορότερους από τον χρόνο που χρειάζεσαι για να φτιάξεις ένα τοστ. Για να τις προλαβαίνεις όμως πριν καν εμφανιστούν, ορίστε μια καλή αρχή: Να διαβάζεις συχνότερα AskMen για άρθρα όπως αυτό, όπου σου παρουσιάζουμε όλα εκείνα τα food trends που θα κυριαρχήσουν στον πλανήτη το 2018. Και είναι τα εξής.
Ινδικό street food

Tapas-style φαγητό από την μυστηριώδη χώρα της Ασίας. Ξέχνα τα tikka masala και τις βαριές σάλτσες, πλέον η ινδική κουζίνα του δρόμου εξελίσσεται και περιλαμβάνει κυρίως ψητά, καπνιστά και αποξηραμένα τρόφιμα, με μπόλικα chutneys. Eτοιμάσου λοιπόν για tacos με αρνίσιο κιμά, χτένια σε πίκλα τζίντζερ και γενικά ινδικό φαγητό που δεν έχεις συναντήσει σε τέτοια εκδοχή στο παρελθόν.

Ιαπωνικό comfort food

Τα trends του φαγητού που θα κυριαρχήσουν παγκοσμίως το 2018

Ιαπωνικό comfort food


Ιαπωνικό comfort food

Σκέψου το σαν την εξέλιξη της nikkei κουζίνας, αλλά στο πολύ πιο κατανοητό της. Κλασικές γεύσεις που συναντάς στο Τόκιο με ένα ακόμη μια λατινοαμερικάνικο twist, όπως θα στο σέρβιραν σε ένα izakaya bar (και ναι, αυτό σημαίνει πως θα είναι και αρκετά φθηνότερο).


Διάβασε περισσότερα στο Askmen.gr