top article

Το concept είναι απλό: Αντί για ψωμί θα χρησιμοποιήσει γλυκοπατάτα σε λεπτές ψημένες φέτες. Το αποτέλεσμα εκτός απο πολύ νόστιμο είναι και πολύ υγιεινό.

Θα χρειαστείς: 

1 μεγάλη γλυκοπατάτα
μερικά φύλλα σπανάκι
φέτες προσούτο
1 κουταλιά λάδι
Αλάτι και πιπέρι
¼ κουταλιάς ρίγανη
2 αυγά βρασμένα όπως τα θες
1 μεγάλο αβοκάντο
χυμός από ένα φρέσκο λεμόνι

½ της κουταλιάς σουσάμι

Διάβασε την εκτέλεση στο savoirville.gr

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>