Ένα «κόκκινο» επιδόρπιο με φράουλες, βατόμουρα, μύρτιλα από τον Λευτέρη Λαζάρου.

Σούπα με φρούτα του δάσους

  • 400 γρ. ζάχαρη

  • 700 ml χυμό ανανά

  • χυμό 1 λεμονιού

  • χυμό 1 πορτοκαλιού

  • 500 ml νερό

  • 50 γρ. γλυκόζη

  • 300 γρ. φράουλες

  • 350 γρ. βατόμουρα μαύρα

  • 300 γρ. βατόμουρα κόκκινα

  • 200 γρ. μύρτιλα

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη μαζί με το χυμό ανανά, το χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού, το νερό και τη γλυκόζη και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Ρίχνουμε τις μισές φράουλες, τα μισά μαύρα βατόμουρα, τα μισά κόκκινα βατόμουρα και τα μισά μύρτιλα και βράζουμε για 5 λεπτά ακόμη. Αποσύρουμε από τη φωτιά και, μόλις το μείγμα κρυώσει, το χτυπάμε στο μπλέντερ σε δυνατή ταχύτητα και το περνάμε από ψιλό στραγγιστήρι. Ρίχνουμε μέσα στο μείγμα τα υπόλοιπα φρούτα και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 3-4 ώρες περίπου. Μοιράζουμε σε 4 βαθιά μπολ και συνοδεύουμε με παγωτό βανίλια.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>