Μπείτε στην  fan page Quaker στο Facebook, πάρτε μέρος στον  νέο του διαγωνισμό και κερδίστε ένα από τα 5 δωρεάν τεστ μεταβολικού ρυθμού ηρεμίας και ανάλυσης σύνθεσης σώματος πουπροσφέρει ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος.

Για το Μάιο και τον Ioύνιο, τα Quaker προσφέρουν σε 5 τυχερούς fans από 1 τεστ μεταβολικού ρυθμού ηρεμίας και ανάλυσης σύνθεσης σώματος σε συνεργασία με τον κλινικό διατροφολόγο-διαιτολόγο Κωνσταντίνο Ξένο. Μπείτε στη σελίδα των Quakerστο Facebookκαι πείτε μας «ποιο είναι το δικό σας διατροφικό μυστικό εν όψει του καλοκαιριού».
Οι fansπου θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα «like» στην ανάρτησή τους κερδίζουν από ένα τεστ μεταβολικού ρυθμού ηρεμίας και ανάλυσης σύνθεσηςσώματος. Και οι δύο αυτές μετρήσεις μας δίνουν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες καθώς καταγράφουν την ενέργεια που δαπανά κάποιος σε κατάσταση ηρεμίας και αναλύουν τη σύνθεση του σώματός μας προσφέροντας μια ακριβή εκτίμηση της κατάστασης του οργανισμού.
Πάνω από όλα όμως, όσοι αγαπάτε τη βρώμη και τα δημητριακά Quaker, η νέα σελίδα στο Facebook είναι η ευκαιρία σας να εκφραστείτε ελεύθερα για την αγαπημένη σας μάρκα. Πείτε τη γνώμη σας, σχολιάστε, στείλτε ευχές και συνταγές, κάντε likes, μοιραστείτε γευστικές εμπειρίες και συμβουλές ή γράψτε στο wall.
 

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>