Η αγαπημένη μηχανή πολλαπλών ροφημάτων NESCAFÉ Dolce Gusto, που μπήκε στη ζωή μας τον Σεπτέμβριο, υποδέχεται το καλοκαίρι με μια σειρά από νέα απολαυστικά κρύα και ζεστά ροφήματα.

Καθίστε αναπαυτικά στη βεράντα σας και δημιουργήστε το προσωπικό σας offee shop στο σπίτι. Τα νέα ροφήματα Cappuccino Ice, κρύο Nestea Peach, αλλά και τον κλασσικό φραπέ. Η NESCAFÉ Dolce Gusto έχει σκεφτεί και τους μικρούς της φίλους παρουσιάζοντας το αγαπημένο ζεστό ρόφημα Nesquik που θα το λατρέψουν.
Παράλληλα, η οικογένεια ροφημάτων της NESCAFÉ Dolce Gusto διευρύνεται ακόμα περισσότερο με μια σειρά από αγαπημένες ζεστές γεύσεις που δε θα τις χορταίνετε και τις οποίες θα μπορείτε να προμηθευτείτε αποκλειστικά μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Nescafe Dolce Gusto: www.dolce-gusto.gr. Ο αγαπημένος & εντυπωσιακός Latte Macchiato κάνει θεαματική είσοδο με γεύση βανίλια ενώ έρχεται η μοναδική Mocha να κατακτήσει τον ουρανίσκο και τα πρωινά σας.
Την ίδια στιγμή οι
λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν εύκολα και γρήγορα τον κλασικό καφέ φίλτρου καθώς και μια φοβερή ποικιλία espresso (espresso intenso, espresso macchiato cortado, café lungo, espresso decaf, espresso ristretto, espresso buondi).
Τέλος, οι καταναλωτές έχουν πάντα τη δυνατότητα να πίνουν τα ήδη αγαπημένα ροφήματα της NESCAFÉ Dolce Gusto όπως το NESCAFÉ Classic με την τέλεια κρέμα, τον απολαυστικό Cappuccino, το τέλειο Chococcino με το βελούδινο ρόφημα ζεστής σοκολάτας καθώς και το Latte Macchiato .

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>