Είτε ενθουσιάζεσαι με την παράδοση του Halloween είτε όχι, πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι μια ευκαιρία για εξαιρετικούς πειραματισμούς με κοστούμια- και υπάρχουν μερικά πάρτυ που απλώς δε θα θέλαμε να χάσουμε!

Ένα από αυτά είναι ένα θεματικό πάρτυ αφιερωμένο στις ταινίες του Wes Anderson που διοργανώνεται στο Portland αυτή την Παρασκευή. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα απλό πάρτυ, αλλά για ένα ολόκληρο art show που θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο και θα περιλαμβάνει perfomances από 70 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. 

Ένα θεματικό πάρτυ αφιερωμένο στον Wes Anderson διοργανώνεται στο Portland

Η γκαλερί Spoke Art Gallery διοργάνωνε το event με μεγάλη επιτυχία στη Νέα Υόρκη για 7 συνεχόμενα χρόνια και φέτος είναι η πρώτη φορά που το μεταφέρει στην πόλη του Portland. 

wes anderson

Αφού δεν μπορούμε να πεταχτούμε εκεί για το Σαββατοκύριακο, φανταζόμαστε αμέτρητα παστέλ outfits, fisherman κόκκινα σκουφιά (όπως στο Life Aquatic), μωβ στολές ξενοδοχείου (από το Grand Budapest Hotel), ψεύτικες γούνες και headbands (όπως στο The Royal Tenenbaums) και πολλά από τα stylish outfits που έχουμε δει στις ταινίες του κορυφαίου σκηνοθέτη. 

wes anderson