Μπορεί το Big Little Lies να ήταν μια limited σειρά 7 επεισοδίων, η πλοκή των οποίων βασιζόταν άλλωστε στο ομώνυμο βιβλίο της Liane Moriarty, αλλά η τεράστια επιτυχία που σημείωσε σε όλους τους τομείς είχε αρχίσει εδώ και καιρό να "δείχνει" προς την κατεύθυνση μιας δεύτερης σεζόν. 

Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, και Alexander Skarsgård, κέρδισε 8 βραβεία Emmy και οι συντελεστές της δήλωναν ότι θα ήθελαν να συνεχίσουν, αλλά τόνιζαν την απουσία κάποιου σχετικού project. 

Την περασμένη εβδομάδα, τηλεοπτικό περιοδικό δημοσίευσε ένα άθρο σχετικά με τον σεναριογράφο της σειράς, David E. Kelly, ο οποίος δήλωσε: "Πετάμε ιδέες και προσπαθούμε σιγά σιγά να συγκεντρώσουμε ξανά την ομάδα. Υπάρχουν απλώς πολλά λογιστικά πράγματα στη μέση, αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί όλοι θέλουν να το κάνουν. Έχουμε ακόμη ιστορίες να διηγηθούμε. Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα, αλλά ελπίζουμε". 

Μάλιστα, ενισχύοντας τις φήμες για μια δεύτερη σεζόν, το Variety ανέφερε χθες ότι η Reese Whitherspoon αποσύρθηκε από την ταινία διαστήματος Pale Blue Dot, για την οποία είχε υπογράψει το 2015 και τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2018. 

Μάλιστα, η συγκεκριμένη περίοδος είναι αυτή που φημολογείται ότι θα ξεκινήσει και η παραγωγή της δεύτερης σεζόν του Big Little Lies. Αν και αυτό το εμπόδιο ξεπεράστηκε, μπορούμε πράγματι να ελπίζουμε ότι οι φήμες θα επιβεβαιωθούν.