H Kayak δημιουργεί δύο νέες γεύσεις σοκολάτας, αντλώντας την έμπνευσή της από τις υφές, τις γεύσεις και τα αρώματα του φθινοπώρου.Το παγωτό σοκολάτας Καγιέν και το Jivara, είναι η νέα διπλή σοκολατένια πρόταση-πρόκληση της Kayak για το φθινόπωρο 2010. Βελούδινη κρέμα γάλακτος, φρέσκο γάλα, εκλεκτό κακάο, φίνα κουβερτούρα και μία κρυφή δόση πιπέρι Καγιέν δίνουν το διακριτικά πικάντικο, έντονα αρωματικό και ελαφρώς bitter χαρακτήρα του παγωτού Καγιέν. Ενώ το Jivara οφείλει το βαθύ άρωμα και την πλούσια γεύση του στην σοκολάτα γάλακτος Jivara, μία από τις εκλεκτότερες του οίκου Valrhona.

Νέλλη Καλαμαρά

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>