Μπορεί να είχαμε ήδη πληροφορηθεί για την μετά θάνατον κυκλοφορία του άλμπουμ με τίτλο Xscape του βασιλιά της pop Michael Jackson, όμως δεν γνωρίζαμε ότι θα περιείχε ένα τόσο εντυπωσιακό ντουέτο.

Συγκεκριμένα, το "Love Never Felt So Good'' πρόκειται για μια αναδρομή στις μουσικές επιτυχίες του Jackson από τη δεκαετία του '70, τις οποίες απογειώνει και συνοδεύει με την φωνή του ο Justin Timberlake.

Το ντουέτο αυτο, καθώς και ολόκληρο το άλμπουμ δημιουργήθηκε με την βοήθεια των demos που είχε ηχογραφήσει ο Jackson κάποια χρόνια πριν τον θάνατό του, και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2009.

Το ολοκληρωμένο άλμπουμ ''Xscape'' θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαίου. Έως τότε μπορείς να ακούς ξανά και ξανά το χορευτικό track "Love Never Felt So Good''.


Σχετικά άρθρα:

Επιβεβαιώθηκε η κοινή περιοδεία των Beyoncé και Jay Z
Νέες εξελίξεις για τον θάνατο της Peaches Geldof
Η νέα σχεδιαστική απόπειρα της Miranda Kerr

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>