top article

Την εβδομάδα που πέρασε και ενώ είχα υπολογίσει σε πολύ ύπνο, κατέληξα μέχρι και σε day trip στην όμορφη -όχι και τόσο- Τρίπολη. Βλέπεις οι εξελίξεις στη ζωή δεν εξαρτώνται από καμία Eurovision και καμία δικαιολογία κούρασης!

Οπότε την ευκαιρία για να σας λύσω μια “βασική” απορία που είμαι σίγουρη ότι σας βασανίζει το μυαλό…
Πως είναι άραγε το Κολωνάκι, τις Κυριακές το πρωί ? (όταν λέω πρωί εννοώ στις 07:30).
Μην ανησυχείτε εγώ είμαι εδώ για να σας απαντήσω -και με φωτογραφίες-. Εντελώς άδειο. Και το Starbucks? Το Starbucks είναι κλειστό μέχρι τις 8. Αλλά επειδή τα κορίτσια στο κατάστημα του Κολωνακίου με αγαπάνε μου ανοίξανε -με μεγάλη έκπληξη στα μάτια- στις 07:45 και περιμέναμε μαζί να ζεστάνουν οι μηχανές για να φτιάξουμε καφέ. Moments that money cant buy -clearly.

Guest Blogger | Ρεγγίνα Κουρή: Post #17

Αφού ξεπέρασα το πρώτο σοκ (και ξύπνησα και το Χάρη Φαρσαράκη aka top fashion photographer που δεν το λέω απλά γιατί είναι φίλος μου) ξεκινήσαμε με την -επίσημη πια- οδηγό Μαριέττα για την Τρίπολη ώστε να δούμε τον ναύτη Αποστόλη.

Τώρα θα σας λύσω και δεύτερη απορία, που πρέπει να γεννήθηκε μόλις. Όχι η Τρίπολη δεν έχει θάλασσα, απλά η βασική εκπαίδευση του ναυτικού γίνεται πια εκεί. Εάν αναρωτιέστε γιατί, κάντε ένα τηλέφωνο στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και πείτε μου και εμένα για να μην το έχω απορία.


Στην Τρίπολη περάσαμε πολύ ωραία στο στρατόπεδο -φάγαμε cupcakes και σπανακόπιτα από τα χεράκια της μαμάς του Αποστόλη, τραβήξαμε instamoments, γνωρίσαμε τον social media star Morel Kaufmann- και γυρίσαμε στην Αθήνα κουρέλια σωματικά λόγω διαδρομής και ψυχολογικά που δεν πήραμε τον Αποστόλη μαζί.


Το μόνο που κατάφερα να κάνω το βράδυ της Κυριακής που είχε πανσέληνο ήταν να την βγάλω φωτογραφία από τον καναπέ μου και να την στείλω στο αγόρι μου -έτσι μοιράζεσαι μια ρομαντική στιγμή εν έτη 2014.


- Είναι πραγματικά άδικο που πήγα αυτή την εβδομάδα στο πρώτο μου baby shower! Δεν καταλαβαίνω γιατί τα bachelor είναι τόσο διαδεδομένο (παρότι δεν έχουν κανένα νόημα) αλλά τα babyshower δεν τα είχαμε "εισάγει" πιο νωρίς. Πιο λογικό είναι να γιορτάζουμε τον ερχομό ενός μωρού, να δίνουμε τα δώρα μας, να χαιρόμαστε την soon-to-be μανούλα πριν γεννήσει -γιατί μετά θα θέλει να μείνει με το μωράκι της και όχι να έχει επισκέψεις κάθε τρεις και λίγο-. Anyway δεν χρειάζεται να επεκταθώ στα θετικά του baby shower, you get my point!


Το decor εμπνευσμένο από τον Peter Rabbit σε εκτέλεση της superwoman και mom-to-be Αλίσιας (οκ μαζί με το επιτελείο από Κύπρο για να μην τις αδικήσω!) Εγώ λοιπόν πήγα με το πιο κλασικό δώρο για το συγκεκριμένο event! Do it like Carrie Bradshaw! Cake φτιαγμένο από πάνες, στο site που το βρήκα το έλεγαν Παναcake! Τι πιο χρήσιμο για μια νέα μαμά?

Συνέχεια στη Σελίδα 2

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>