top article
Talk about Town | Top 10 επιδόρπια στην Αθήνα της γλυκιάς αφθονίας
1. Τούρτα Μόκα στη Ράτκα: η ίδια εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με ολόκληρα καραμελωμένα αμύγδαλα. Ένας από τους λόγους που αυτό το εστιατόριο θεωρείται κλασικό για την κοσμική ιντελιγκέντσια της πόλης.

2. Tiramisu στο Malconi’s: η πιο ελαφριά αν και γεμάτη γεύση, για ένα ιταλικό γλυκό που πλέον το φτιάχνουμε καλύτερα στην Ελλάδα.

3. Mille-Feuille βανίλιας με βατόμουρα στο New Hotel: η απόλυτη ισορροπία του γλυκόξινου με τραγανό φύλλο και κρέμα αφρό. Επίσης ένα από τα πιο εντυπωσιακά κόκκινα που έχει δει το μάτι σου!

Η συνέχεια στη σελίδα ΙΙ

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>