top article

Δημοφιλέστερα άρθρα

  1. Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις
  2. Bασίλισσα Letizia: Ποιο είναι το μυστικό της για να φαίνεται ψηλότερη;
  3. Gwyneth Paltrow: Η πρώην chef της αποκαλύπτει ότι "δεν έτρωγε τίποτα"
  4. Jessica Alba: Τι κάνει για να ξυπνά πάντα με όμορφα μαλλιά;
  5. Η Ellen DeGeneres μιμείται την J.Lo μέσα από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο
  6. Angelina Jolie: Με υπέροχη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη
  7. Τα πιο iconic καρέ χτενίσματα
  8. Ο γιος της Cindy Crawford εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου
  9. Αυτά είναι τα παπούτσια που απογειώνουν αμέσως κάθε outfit
  10. Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: Τα streetstyle looks που ξεχωρίσαμε
  11. Η άσκηση της Adriana Lima για σφιχτούς γλουτούς που κάνει θαύματα!
  12. Από το πρωί μέχρι το βράδυ: 4 στιλιστικά combos που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη
  13. Ποιο χαρακτηριστικό ενός εργαζόμενου μπορεί να είναι πιο σημαντικό από ένα μεταπτυχιακό;
  14. Η Halle Berry ήταν η επιτομή του sexiness στην εμφάνισή της στο TIFF 2017

Το εστιατόριο St’ Astra στο rooftop του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό υποδέχεται τη νέα σεζόν με νέο σεφ. Ο ταλαντούχος Κώστας Τσίγκας (που εκτός από επικεφαλής σε πολλά γνωστά εστιατόρια ήταν και ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τη διατροφή των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004) αναλαμβάνει να ανανεώσει γευστικά το εστιατόριο του γνωστού ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας και να φέρει μία πιο δημιουργικά comfort αύρα στο μενού.

Tidbits *: Κάτω από τα Αστέρια

Ο σεφ, παραμένοντας πιστός στην health-centered φιλοσοφία του, παντρεύει superfoods με συνταγές της Μεσογείου και δημιουργεί πιάτα που κλείνουν συνωμοτικά το μάτι στους foodies της πόλης. Σαλάτες με kale και cranberries, steak ταρτάρ με αβγό ποσέ, χταπόδι ψητό με μαύρη aioli και ψητή τομάτα, φρέσκος μπακαλιάρος φιλέτο με τομάτα, όστρακα και σάλτσα μπουγιαμπέσα, αλλά και black label burger, ριζότο γαρίδας και φυσικά το live BBQ, όπου ψήνονται επί τόπου κρέας (black angus, pork belly), ψητά λαχανικά ή ψαρικά (γαρίδες, χταπόδι ψητό), είναι μερικά από τα πιάτα του νέου μενού. Φυσικά δεν λείπουν και οι γλυκιές εκπλήξεις, όπως το γαλακτομπούρεκο με σιρόπι  εσπεριδοειδών και yuzu ή η μπάρα σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης. Περισσότερες λεπτομέρειες και γευστική ανταπόκριση, προσεχώς!

Info: Radisson Blu Park Hotel Athens, Λ. Αλεξάνδρας 10 , Αθήνα, 210-8894500. (Δωρεάν parking εντός του ξενοδοχείου)

 

* Tidbit : a small piece of food

              : a small piece of news or interesting information

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Δευτέρα 31.07.2017

MF Cover Story: Atomic Blonde

Στην πρωτη της μεγάλη συνέντευξη ως κυρία Θεοδωρίδη, η Δούκισσα Νομικού μιλά για τη νέα της ζωή και μας συστήνει τον πιο ώριμο και ολοκληρωμένο εαυτό της

The Editor's Blog Πέμπτη 20.07.2017

The Editor's Blog: Splish Splash

" Αυτό είναι το καλό της εποχής: το κατέβασμα της ταχύτητας, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με αυτή τη ζέστη"

Shopping Τετάρτη 12.07.2017

MF Fashion Editorial: By the pool

Athleisure στοιχεία και χρωματικές εντάσεις συναντούν τα σέξι '80s στην πιο επίκαιρη εκδοχή του beachwear.

>