top article

Το εστιατόριο St’ Astra στο rooftop του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό υποδέχεται τη νέα σεζόν με νέο σεφ. Ο ταλαντούχος Κώστας Τσίγκας (που εκτός από επικεφαλής σε πολλά γνωστά εστιατόρια ήταν και ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τη διατροφή των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004) αναλαμβάνει να ανανεώσει γευστικά το εστιατόριο του γνωστού ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας και να φέρει μία πιο δημιουργικά comfort αύρα στο μενού.

Tidbits *: Κάτω από τα Αστέρια

Ο σεφ, παραμένοντας πιστός στην health-centered φιλοσοφία του, παντρεύει superfoods με συνταγές της Μεσογείου και δημιουργεί πιάτα που κλείνουν συνωμοτικά το μάτι στους foodies της πόλης. Σαλάτες με kale και cranberries, steak ταρτάρ με αβγό ποσέ, χταπόδι ψητό με μαύρη aioli και ψητή τομάτα, φρέσκος μπακαλιάρος φιλέτο με τομάτα, όστρακα και σάλτσα μπουγιαμπέσα, αλλά και black label burger, ριζότο γαρίδας και φυσικά το live BBQ, όπου ψήνονται επί τόπου κρέας (black angus, pork belly), ψητά λαχανικά ή ψαρικά (γαρίδες, χταπόδι ψητό), είναι μερικά από τα πιάτα του νέου μενού. Φυσικά δεν λείπουν και οι γλυκιές εκπλήξεις, όπως το γαλακτομπούρεκο με σιρόπι  εσπεριδοειδών και yuzu ή η μπάρα σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης. Περισσότερες λεπτομέρειες και γευστική ανταπόκριση, προσεχώς!

Info: Radisson Blu Park Hotel Athens, Λ. Αλεξάνδρας 10 , Αθήνα, 210-8894500. (Δωρεάν parking εντός του ξενοδοχείου)

 

* Tidbit : a small piece of food

              : a small piece of news or interesting information

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>