Εσύ, έχεις βρει τα γυαλιά που αντικατοπτρίζουν τέλεια την προσωπικότητά σου, ενώ παράλληλα έχουν διαχρονική αισθητική αξία και υψηλή ποιότητα υλικών; Και όλα αυτά, τονίζοντας παράλληλα τα ωραιότερα σημεία του προσώπου σου; Σαν κορίτσι που χρόνια τώρα φοράει γυαλιά σε καθημερινή βάση, μπορώ να πω πως όλα αυτά δεν τα βρήκα ποτέ σε ένα μονάχα ζευγάρι γυαλιών... μέχρι τη στιγμή που γνώρισα τα Philosopheyes.

Οι συλλογές γυαλιών οράσεως και ηλίου Philosopheyes μαρτυρούν από την πρώτη ματιά το πάθος και τη διαχρονική αξία τους, πράγμα φυσικό αφού κάθε ζευγάρι είναι σχεδιασμένο και σμιλεμένο από την ίδια ομάδα ανθρώπων που χρόνια τώρα γράφει ιστορία στον χώρο των οπτικών ειδών.

Κάθε λεπτομέρεια τους είναι εμπλουτισμένη με σοφιστικέ χρώματα προσδίδοντας στη συλλογή ένα στοιχείο μοναδικότητας. Κύριο χαρακτηριστικό τους, δε, είναι η άψογη μίξη της δεξιοτεχνίας με το σύγχρονο μοντέρνο styling.

Philosopheyes | Αυτή είναι η πιο "φιλοσοφημένη" συλλογή γυαλιών

Για την κατασκευή των Philosopheyes χρησιμοποιούνται οι καλύτερες πρώτες ύλες συμπεριλαμβανομένης και της κορυφαίας celluloid acetate πάστας Mazzucchelli 1849's Rhodoid. Το αποτέλεσμα; Κάθε ζευγάρι που θα επιλέξεις να κοσμήσει το πρόσωπό σου και να ολοκληρώσει το στυλ σου, μπορεί να το κάνει για πάντα.

Διάλεξε σήμερα κιόλας τα δικά σου γυαλιά Philosopheyes που αναμένεται να γίνουν το σήμα κατατεθέν του στυλ σου και ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου!

Θα βρεις μια μεγάλη γκάμα της νέας συλλογής Philosopheyes στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο κατάστημα Οπτικών Χειλαδάκη Ελένη. Στο όμορφο, άνετο και φιλικό περιβάλλον του θα έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις το μοντέλο που ταιριάζει απόλυτα στη δική σου προσωπικότητα και στυλ! 

Philosopheyes
Philosopheyes
Philosopheyes
Philosopheyes
Philosopheyes
Philosopheyes
Philosopheyes