Ένα ζευγάρι γυαλιά μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνα ενός outfit- μερικές φορές, είναι ο ορισμός του statement αξεσουάρ. 

Φέτος την άνοιξη, η τάση ήθελε χρώμα. Χρώμα, όχι μόνο στο σκελετό των γυαλιών- ένα trend που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα- αλλά και στους φακούς τους. Τα "tinted sunglasses" είναι γυαλιά ηλίου με φακούς σε παστέλ αποχρώσεις- απαλό κίτρινο, γαλάζιο, πορτοκαλί και ροζ. 

Τα supermodels και οι bloggers αγάπησαν τη νέα τάση που φέρνει έναν '70s και '00s αέρα, αλλά έγινε πιο επίκαιρη από ποτέ μέσα από τα shows του οίκου Gucci, που έδωσε στα εν λόγω γυαλιά μια πιο "geek chic" προσέγγιση. 

Ωστόσο, τα πολύχρωμα γυαλιά πρωταγωνίστησαν και στις streetstyle εμφανίσεις των πρόσφατων εβδομάδων μόδας- γεγονός που σημαίνει ότι μπορείς να υιοθετήσεις το trend ακόμα και τώρα. 

Γιατί να το κάνεις; Για να δώσεις μια πινελιά χρώματος ακόμη και στο πιο ουδέτερο φθινοπωρινό ντύσιμο ή να κάνεις colour blocking με τον πιο απροσδόκητο τρόπο αν ήδη φοράς κάτι χρωματιστό. Γιατί είναι ένα fun trend, που πιθανότατα δεν θα γίνει "κλασικό"- άρα είναι κάτι εντελώς επίκαιρο, ένα αξεσουάρ των πιο ενημερωμένων fashionistas. 

Και γιατί έτσι, θα τα βλέπεις όλα λίγο περισσότερο χρωματιστά!