Τον περασμένο Δεκέμβρη, όλοι μιλούσαν για το νεαρό μοντέλο που "έκλεισε" την επίδειξη του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου για τη σεζόν Fall/Winter 2016/17 με τίτλο "The Couture Affair". 

Έχοντας μόλις κλείσει τα 17 της χρόνια, η Lianna Perdis έχει ήδη στο βιογραφικό της φωτογραφίσεις εξωφύλλων για μεγάλα περιοδικά μόδας, ένα πρόσφατα συμβόλαιο με την Chic Model Management, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο στο χώρο του modeling και της ανακάλυψης ταλέντων και τη δική της σειρά καλλυντικών Total Bae που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο.

Είναι κόρη του διάσημου makeup artist Napoleon Perdis, που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως oι Miranda Kerr, Renee Zellweger και Rihanna και η οικογένεια μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό.

Όπως δηλώνει η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Madame Figaro Φεβρουαρίου, δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο σχεδιαστή που προτιμά, αλλά αγαπά τα vintage κομμάτια και ξεχωρίζει τη φωτογράφο Carlotta Moye. Θεωρεί ότι τα μοντέλα σήμερα είναι πιο "αληθινά" αφού μοιράζονται την καθημερινότητά τους μέσω instagram , ενώ η ίδια δηλώνει ότι δεν θα άφηνε την Ελλάδα για να δουλέψει στην Αυστραλία αφού θέλει να τελειώσει το σχολείο και να σπουδάσει. Δες περισσότερα στο βίντεο. 

 

 

 

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Beauty news Τετάρτη 10.08.2016

MF Wish List

Τα καλλυντικά που λατρέψαμε αυτόν το μήνα

>