Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί, μεταξύ των fashion insiders, η φήμη  σχετικά με την πιθανή συνεργασία μεταξύ του οίκου Chanel και του σχεδιαστή Hedi Slimane

Αν σκεφτεί κανείς και ότι ο Karl Lagerfeld αποτελεί ένθερμο υποστηρικτή του Slimane, πολλοί ήταν σχεδόν σίγουροι ότι μία δυναμική συνεργασία βρίσκεται ήδη στα προσχέδια. Έπειτα από την επιτυχημένη δημιουργική πορεία του Hedi Slimane στους οίκους Dior Homme και Saint Laurent (με συλλογές που αγαπήθηκαν όσο λίγες), ο κόσμος της μόδας άρχισε να πιστεύει ότι θα είναι αυτός που θα βρεθεί πίσω από το menswear του οίκου Chanel.

Βέβαια φήμες άρχισαν να φουντώνουν και να παίρνουν τη μορφή αστικού μύθου, όταν ειπώθηκε η θεωρία ότι ο Lagerfeld θέλει με αυτόν τον τρόπο να προετοιμάσει τον Slimane για να αναλάβει τη θέση του την στιγμή που ο ίδιος θα αποσυρθεί.

Όμως ο οίκος έχει τη δική του επίσημη απάντηση, διαψεύδοντας ρητά όλα τα παραπάνω: "Ο οίκος Chanel δεν ετοιμάζει κανένα πρότζεκτ με τον Hedi Slimane, αλλά ούτε και το λανσάρισμα μιας menswear συλλογή".

Στο μέλλον ωστόσο, κανείς δεν ξέρει!