Τον προηγούμενο μήνα περίπου είχε ανακοινωθεί και επίσημα η νέα συνεργασία του Alessandro Michele με το Harrods για μία πολύ ιδιαίτερη και exclusive συλλογή. Η συλλογή αυτή λοιπόν, είναι επιτέλους εδώ και έχει ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό: το DIY.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harrods (@harrods) στις

 Do-it-yourself  ή εξατομικευμένα δηλαδή κομμάτια που φέρουν την υπογραφή του ιταλικού οίκου, στα οποία όμως ο καθένας μπορεί να προσθέσει τις δικές του προσωπικές λεπτομέρειες. Στα πλαίσια μάλιστα και της νέα καμπάνιας του Gucci με έμπνευση από έναν ονειρικό κήπο, ο οίκος λανσάρει για πρώτη φορά στη Μ. Βρετανία αυτή την εξατομικευμένη υπηρεσία. 

HarrodsxGucci: H exclusive συλλογή του Alessandro Michele για το Harrods είναι εδώ!

Ο Alessandro Michele, άλλωστε, λατρεύει την έκφραση της ατομικότητας, γι' αυτό και επιτρέπει αυτή τη φορά σε όλους τους πελάτες του να μοιραστούν μαζί του το ίδιο eclectic πνεύμα που τον χαρακτηρίζει, σε συνδυασμό όμως πάντα με το προσωπικό στυλ του καθενός. Kάθε πραγματικός λάτρης του οίκου λοιπόν μπορεί τώρα να έχει ένα δικό του ξεχωριστό statement κομμάτι - είτε αυτό είναι μια τσάντα, είτε παπούτσια, είτε κάποιο ρούχο!

GuccixHarrods

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για όλο τον Αύγουστο, τόσο στο Harrods όσο και online.

 

GuccixHarrods