Λίγο μετά την ανακοίνωση της τοποθεσίας του επόμενου show της Victoria's Secret - στη Σαγκάη της Κίνας- φήμες ότι πρόκειται για το πιο φαντασμαγορικό show στην ιστορία του οίκου άρχισαν να διαδίδονται στα social media. 

Κι ενώ θα ξέρουμε την απάντηση στις 28 Νοεμβρίου (την ημέρα για την οποία έχει προγραμματιστεί το show), έχουμε όλο και περισσότερους λόγους να το πιστεύουμε. 

Μόλις χθες, το κορυφαίο brand εσωρούχων ανακοίνωσε στο Instagram τη συνεργασία του με τον οίκο Balmain, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του. 

Η Victoria's Secret συνεργάζεται με τον οίκο Balmain για το επερχόμενο show της

Ο Οlivier Rousteing θα σχεδιάσει custom looks για τα μοντέλα, τα οποία θα είναι διαθέσιμα και στο κοινό την επόμενη μέρα του show. O ίδιος είναι fan των shows του brand, έχοντας παρακολουθήσει κάποια από αυτά, ενώ στο πρόσφατο show του οίκου Balmain στο Παρίσι συμμετείχαν μερικά από τα διασημότερα "αγγελάκια" όπως η Elsa Hosk, η Sara Sampaio, η Alessandra Ambrosio και η Josephine Skriver.

Η ανακοίνωση έχει ήδη ενθουσιάσει τους fan των δύο οίκων που περιμένουν με ανυπομονησία το show, ενώ μένει ακόμα να ανακοινωθούν οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στην παρουσίαση.