Ξεχνάμε για λίγο το φουτουριστικό σκηνικό, τον Πύργο του Eiffel και τους τροπικούς καταρράκτες στο Grand Palais του Παρισιού, γιατί ο Karl Lagerfeld ανακοίνωσε ότι το επόμενο show του οίκου θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, το pre-fall Métiers D'Art show θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο της Γερμανίας στις 6 Δεκεμβρίου. Ο Lagerfeld έχει κλείσει ήδη το πρόσφατα ανακαινισμένο Elbphilharmonie (Φιλαρμονία του Έλβα) και ο κόσμος της μόδας περιμένει με κομμένη την ανάσα για το τι μπορεί να έχει ετοιμάσει ο σχεδιαστής αυτή τη φορά.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Karl αντιμετωπίζει το ετήσιο Métiers d'Art show του οίκου ως μία παγκόσμια περιοδεία μόδας, διαλέγοντας κάθε χρόνο και από μία διαφορετική πόλη για την παρουσίαση του. Έτσι σε παλαιότερες χρονιές, το show  είχε μεταφερθεί από τη Ρώμη στο Dallas και από εκεί στο Edinburgh και το Salzburg. Πέρσυ βέβαια γύρισε ξανά στις γαλλικές ρίζες του και στο εμβληματικό ξενοδοχείο Ritz στην Place Vendome στο Παρίσι - ένα μέρος που λάτρευε και η Gabrielle Chanel.

Αναμένουμε λοιπόν το Δεκέμβρη για να δούμε τι θα έχει ετοιμάσει για αυτή τη χρονιά ο οίκος Chanel!