Το athleisure έχει αρχίσει να μεγαλώνει όλο και περισσότερο σαν τάση- για την ακρίβεια είναι μία από τις πιο hot προτιμήσεις των σχεδιαστών για τη νέα σεζόν. Οι fashionistas το αγαπούν για την άνεση και το coolness που προσδίδει και το Instagram feed είναι γεμάτο από sport κομμάτια που βρίσκουν θέση ακόμα και σε πιο επίσημα looks.

O οίκος Valentino φαίνεται να είναι θερμός υποστηρικτής της νέας τάσης και αποφάσισε να ανοίξει pop up stores με sport χαρακτήρα στη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, το Χονγκ Κονγκ και το Τόκυο. 

Στα καταστήματα που θα είναι διαμορφωμένα σαν chic γυμναστήρια, το κοινό θα μπορεί να βρει την athletic inspired συλλογή Resort 2018 αλλά και αθλητικό εξοπλισμό όπως μπάλες του μπάσκετ, αθλητικά, φόρμες και στρωματάκια yoga. 

Τα limited edition προϊόντα θα φέρουν το νέο logo του οίκου που είναι εμπνευσμένο από τα logo των δεκαετιών '80s και '90s και γράφεται "VLTN". 

O οίκος Valentino ανοίγει pop-up καταστήματα με sport χαρακτήρα
Valentino
valentino
Valentino
valentino
Valentino

Εκτός από τα καταστήματα, pop-uo installations με τη νέα συλλογή θα αρχίσουν να στήνονται σε μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου.