Μπορεί να μην είναι τόσο γνωστό όσοι οι A-list οίκοι μόδας, αλλά το αμερικάνικο brand Reformation έχει κλέψει τις καρδιές των fashionistas τα τελευταία χρόνια, χάρη στα stylish, off-beat κομμάτια του. 

Ένας από τους λόγους που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η οικολογική προσέγγιση στη μόδα, με την αποκλειστική χρήση βιώσιμων -και φιλικών προς το περιβάλλον- υλικών και μεθόδων παραγωγής. 

Τώρα, το Reformation λανσάρει το Reformation Jeans, ένα sister-brand αφιερωμένο στα basics- και κυρίως τα τζιν. Τα ρούχα παράγονται με τον ίδιο τρόπο- ελαχιστοποιώντας την απελευθέρωση διοξειδίου του άνθρακα, την παραγωγή αποβλήτων και τη σπατάλη νερού- και οι τιμές ξεκινούν από 28 δολάρια για τα tops και 98 για τα jeans. 

Το Reformation Jeans είναι το brand που θα αγαπήσουν οι fashionistas

Η σειρά περιλαμβάνει 11 στυλ τζιν (σε 14 διαφορετικές αποχρώσεις), φορέματα και logo T-shirts- το συγκεκριμένο brand έχει μάλιστα παράδοση στα επιτυχημένα logo T-shirts, όταν το top που φόρεσε η Lucy Williams στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έγινε ανάρπαστο με ταχύτατους ρυθμούς. 

reformation

"Αντλήσαμε έμπνευση από τα it girls των '50s, '60s και '70s αλλά και από τα supermodels των '90s", δήλωσε η ιδρύτρια του brand, Yale Aflao, στο Forbes. H συλλογή είναι θα διαθέσιμη στο site του Reformation από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου. 

reformation