Για πολλά χρόνια, ο κόσμος της μόδας απέρριπτε (σε γενικές γραμμές) τα καλσόν σε κάθε εκδοχή τους. Δεν ήταν μόνο οι stars στο κόκκινο χαλί- οι fashion editors, τα μοντέλα, οι bloggers και οι στυλίστες στα front row και τα fashion events σπάνια θα φωτογραφίζονταν φορώντας καλσόν, ακόμη κι αν βρισκόμασταν στην καρδιά του χειμώνα. 

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια το "αμφιλεγόμενο" item επέστρεψε ως cult τάση στα shows ορισμένων οίκων όπως οι Saint Laurent, Celine και  Mulberry. Η συλλογή του Balenciaga για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 περιελάμβανε καλσόν σε έντονα χρώματα, συνδυασμένα με πανωφόρια αντίθετων αποχρώσεων (ώστε να δημιουργείται το εφέ του colour blocking). 

Ο οίκος Gucci λανσάρει το καλσόν στην πιο πολυτελή εκδοχή του

O αιρετικός Alessandro Michele του οίκου Gucci δεν θα μπορούσε να μη δώσει τη δική του εκδοχή για το καλσόν. Τα μοντέλα στο catwalk της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, φορούσαν διάφανα καλσόν κεντημένα με κρυστάλλους που έδιναν στο look μια εντελώς διαφορετική αίσθηση λάμψης και πολυτέλειας. 

Gucci

Φυσικά, η πολυτέλεια κοστίζει: το εν λόγω κομμάτι θα διατίθεται προς πώληση τον ερχόμενο Φεβρουάριο, στην τιμή των 1.080 λιρών! Αν πάντως αποφασίσεις να επανεντάξεις το καλσόν στις εμφανίσεις σου (ή απλούστατα δεν το αποχωρίστηκες ποτέ), θα γνωρίζεις ότι υπάρχουν πολύ πιο προσιτές (και stylish) λύσεις. 

Gucci