Ο Proenza Schouler κλείνει φέτος 15 χρόνια και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο: λανσάροντας μία νέα πιο casual σειρά με τίτλο Proenza Schouler White Label.

Proenza Schouler White Label: Η καμπάνια της νέας σειράς του οίκου μόλις κυκλοφόρησε

"Υπήρξε πάντα στόχος μας το να δημιουργήσουμε μια ισορροπημένη συλλογή που θα περιλαμβάνει τόσο high-end όσο και casual κομμάτια, με έναν τρόπο που θα ανταποκρίνεται σε όλους τους πελάτες μας" δηλώνουν χαρακτηριστικά οι σχεδιαστές Jack McCollough και Lazaro Hernandez (που βρίκονται πίσω από τον οίκο) και τώρα μας δίνουν μια πρώτη γεύση από το White Label. 

proenza-schouler-pswl

Λίγες ώρες πριν λοιπόν, κυκλοφόρησαν την πρώτη καμπάνια της νέα σειράς με κεντρικό πρόσωπο την - πολύ καλή τους φίλη - Chloë Sevigny. Μέσα από το φακό του Ricky Saiz, βλέπουμε τη Sevigny με διάφορες denim παραλλαγές, με camo παντελόνια και με τις χαρακτηριστικές ζώνες του οίκου - μερικά από τα πολλά κομμάτια που σίγουρα θα βλέπουμε συχνά στις επόμενες streetstyle εμφανίσεις.

proenza-schouler-pswl

Η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει αρχικά με περιορισμένη διανομή σε δύο ημερομηνίες - στις 6 Νοεμβρίου και έπειτα τον Ιανουάριο - ενώ η παγκόσμια κυκλοφορία θα γίνει επίσημα το φθινόπωρο του 2018.