Σε περίπτωση που το είχες ξεχάσει, έρχεται και πάλι αυτή η υπέροχη στιγμή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Απέχουμε λοιπόν σχεδόν 100 μέρες από την επίσημη έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην Pyeongchang και ο Ralph Lauren μόλις αποκάλυψε τις στολές της αμερικανικής αποστολής.

Για την τελετή λήξης, οι Αμερικανοί αθλητές θα εμφανιστούν με τις παρακάτω εντυπωσιακές στολές που φέρουν την υπογραφή Polo Ralph Lauren.

O Ralph Lauren σχεδιάζει τις στολές για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Με τα χαρακτηριστικά χρώματα κόκκινο, λευκό και μπλε, κάθε στολή περιλαμβάνει ένα λευκό αδιάβροχο jacket, navy blue παντελόνι με διπλό fleece και ένα vintage πουλόβερ του σκι σε έντονο κόκκινο με μία έντονη ρίγα μπροστά. Φυσικά δε λείπουν και τα μάλλινα γάντια και ένα matchy καπέλο-σκούφος του σκι, που μοιάζει με bandanna στην ουσία με την αμερικανική σημαία τυπωμένη στο μπροστινό μέρος. Τη στολή ολοκληρώνουν τα καφέ suede ορειβατικά μποτάκια με τα κόκκινα κορδόνια.

Η συλλογή Polo Ralph Lauren  για την ομάδα των ΗΠΑ θα είναι και σύντομα διαθέσιμη προς όλους - ήδη από τις αρχές του Δεκέμβρη - σε συγκεκριμένα καταστήματα αλλά και στο ralphlauren.com.