Το φετινό Intimissimi on Ice ήταν, κατά γενική ομολογία, το πιο εντυπωσιακό της ιστορίας του! Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Intimissimi παρουσίασε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πρωταγωνιστές μερικούς από τους κορυφαίους αθλητές πατινάζ στον κόσμο και τον αξεπέραστο Andrea Bocelli. Οι πιο αγαπημένοι και ξακουστοί μύθοι της Αρχαίας Ελλάδας ξεδιπλώθηκαν με ορμή και χάρη στο παγοδρόμιο που είχε στηθεί στην ιστορική Αρένα της Βερόνας και το MissBloom.gr ήταν εκεί για να σου μεταφέρει τα highlights της βραδιάς!

Tο show ξεκίνησε με μία φουρτουνιασμένη θάλασσα από όπου αναδύθηκε σε ένα κέλυφος, η Θεά Αφροδίτη έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της σε φανταστικούς κόσμους, ανάμεσα σε λίμνες γεμάτες κρίνα και φωτεινούς αστερισμούς, ένθερμες μάχες αλλά και videogames! Η συγκλονιστική ιστορία του Ορφέα και της Ευρυδίκης, οι περιπλανήσεις του Οδυσσέα αλλά και ο Τρωικός Πόλεμος ζωντάνεψαν ξανά στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους μέσα από υπέροχες χορογραφίες, μαγευτικά εφέ και, φυσικά, εντυπωσιακά κοστούμια.

Το A Legend of Beauty γιόρτασε τη θηλυκότητα με τους πιο ταλαντούχους διεθνείς μουσικούς και αθλητές! Η γιαπωνέζα πρωταθλήτρια Shizuka Arakawa, το ντουέτο από την Αμερική, Meryl Davis και Charlie White, το ντουέτο από τον Καναδά, Meagan Duhamel και Eric Radford αλλά και τον βασιλιά των spins, τον Ελβετό Stephan Lambiel που έδωσε τον καλύτερο εαυτό του! Τέλος, ο Ρώσος μύθος του καλλιτεχνικού πατινάζ Evgeni Plushenko ως Αίολος, πλαισιωμένος από τη μαγευτική φωνή του Andrea Bocelli έκλεισε την υπέροχη αναδρομή στην Αρχαία Ελλάδα.

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο στο MissBloom.gr