Στα '90s και ίσως την "προηγούμενη ζωή της" η Victoria Beckham, ούτε που θα το σκεφτόταν να φορέσει φλατ παπούτσια γενικότερα, sneakers δε, ειδικότερα. Όχι πια όμως, αφού τα τελευταία χρόνια η Victoria έχει υιοθετήσει ένα νέο minimal στυλ, ανταλλάσσοντας τα αγαπημένα της stilettos με λευκά sneakers δίνοντας μια νέα διάσταση στην έννοια του athluxury.

Αυτή η αγάπη της για τα sneakers τώρα επεκτείνεται με μία νέα συναρπαστική συνεργία: Victoria Beckham x Reebok.

 

Day one x VB #ReebokxVictoriaBeckham @reebok

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Μετά τις Gigi Hadid, Ariana Grande και Teyana Taylor, προστίθεται τώρα και η διάσημη σχεδιάστρια ως μία (ακόμη) δυναμική γυναίκα σε μια σειρά από συνεργασίες της Reebok με στόχο "να δώσουν μια νέα ώθηση με νέα όρια στη μακροχρόνια αποστολή του label να ενδυναμώνει τις γυναίκες  ώστε να γίνονται η καλύτερη εκδοχή τους". Με τη Victoria βέβαια, το sports label κάνει ταυτόχρονα μια μεγάλη κίνηση και εισέρχεται στην luxury αγορά, κάτι που μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί για τους λάτρεις του athluxury.

Αν και ακόμη δε γνωρίζουμε τι ακριβώς θα περιλαμβάνει ή το πότε θα κυκλοφορήσει αυτή η συλλογή, σίγουρα θα περιλαμβάνει μια σειρά από αθλητικά ρούχα και παπούτσια συνδυάζοντας την υψηλή fashion  αισθητική της Victoria Beckham με την casual διάθεση της Reebok σε αρκετά προσιτές τιμές. Η σχεδιάστρια δημοσίευσε μάλιστα χθες μία φωτογραφία της με λευκό t-shirt και λευκά sneakers, την οποία και θα θεωρήσουμε ως ένα μικρό δείγμα για το τι να περιμένουμε!

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ανυπομονείς ήδη; Και εμείς!