Μπορείς να φτιάξεις τη δική σου Repetto μπαλαρίνα έτσι ακριβώς όπως τη φαντάζεσαι. Διαλέγεις μέσα από 250 αποχρώσεις και διαφορετικά υλικά και τη παραγγέλνεις.
Ήταν το 1947 όταν η Rose Repetto δημιούργησε τις πρώτες pointes μπαλέτου, στο μικρό της ατελιέ, δίπλα από την όπερα του Παρισιού. Φτιάχνοντας με το μοναδικό της τρόπο παπούτσια χορού κατάφερε να τραβήξει στο εργαστήρι της τα βήματα πολλών χορευτών. Ήταν όμως το 1956 που πέρασε το κατώφλι του ατελιέ της Repetto μία γαλλίδα σταρ, συνώνυμη της θηλυκότητας και της κομψότητας εκείνη την εποχή: η Μπριζίτ Μπαρντό. Παρήγγειλε μία κόκκινη μπαλαρίνα, τόσο άνετη και ευλύγιστη όσο ένα παπούτσι μπαλέτου. Αυτή η παραγγελία έφτανε για να δημιουργηθεί ο μύθος της Repetto.
Tώρα, με το καινούργιο project «L' atelier Repetto», ο γαλλικός οίκος δίνει την ευκαιρία στις fan του να δημιουργήσουν τις δικές τους μπαλαρίνες. Μπορούν να επιλέξουν μέσα από 250 αποχρώσεις, διαφορετικές γραμμές, φιόγκους και δαντέλα και να κάνουν πραγματικότητα, τη δικής τους customize μπαλαρίνα. Με την υπογραφή Repetto και το χαρακτηριστικό «r» στο τακούνι του παπουτσιού.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>