Στις 90 σελίδες του photo book, Τhe Common People Gallery, παρελαύνουν 34 προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης που ξεχωρίζουν για το στυλ τους. Σε ένα ιδιότυπο χάρτινο catwalk.
Αν ήταν τραγούδι, θα ήταν το Common People, των Pulp. Δεν είναι, έχει όμως αυτό το τίτλο. Το The Common People Gallery, είναι το φωτογραφικό λεύκωμα που αποτελεί στην ουσία έναν πολυσυλλεκτικό χάρτη του στυλ της πόλης της Θεσσαλονίκης. Στο project που θυμίζει The Sartorialist, συμμετέχουν 34 προσωπικότητες, διαφορετικές μεταξύ τους. Όλοι και όλες βέβαια έχουν ένα κοινό στοιχείο -πάθος, αν θέλεις: Το στυλ. Επίσης, διακρίνονται για περίσσεμα κοινωνικής ευαισθησίας αφού δέχτηκαν να φωτογραφηθούν για την έκδοση αφιλοκερδώς (τα έσοδα θα ενισχύσουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, Παράρτημα Θεσσαλονίκης).
Details: Η δημιουργία και η έκδοση του The Common People Gallery είναι μία πρωτοβουλία του νέου πολυκαταστήματος μόδας και ομορφιάς notosgalleries στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης των notosgalleries σε πανελλαδικό επίπεδο, ειδικά σε ό,τι αφορά το παιδί. Το The Common People Gallery διατίθεται στο νέο notosgalleries στη Θεσσαλονίκη, ενώ πολύ σύντομα και στα 6 notosgalleries σε όλη την Ελλάδα και στα Public.
Την επιμέλεια της έκδοσης είχε ο Στέφανος Τσιτσόπουλος ενώ πίσω από τον φακό ήταν ο Κώστας Αμοιρίδης (τιμή: 20 Ευρώ).

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>