Ναι, είναι γεγονός! Τώρα θα μπορείς να ψωνίζεις ανά πάσα στιγμή και από όπου κι αν βρίσκεσαι οποιοδήποτε κομμάτι της τεράστιας ποικιλίας που προσφέρει το brand Καλογήρου, σε χρόνο dt!

Tο Κalogirou.com έρχεται να ολοκληρώσει το δίκτυο των φυσικών καταστημάτων Καλογήρου και να προσφέρει ολοκληρωμένες συλλογές για τη γυναίκα , τον άνδρα και το παιδί διατηρώντας την ίδια υψηλή αισθητική και φιλοξενώντας περισσότερους από 40 επώνυμους προμηθευτές από τα παγκόσμια catwalks.

Αυτό, όμως, που το Κalogirou.com καταφέρνει να απογειώσει, είναι το customer service που χαρακτηρίζει την εταιρεία, καθώς το εμπλουτίζει με μία σειρά από καινοτομίες, μοναδικές για τα ελληνικά e-shop, όπως:

> Φωτογραφίες των προϊόντων σε υψηλή ανάλυση που επιτρέπουν την περιήγηση 360ο μοιρών (360ο view) και τη μεγέθυνση όλων των λεπτομερειών.
> Εκτέλεση αγοράς στο e-shop με δυνατότητα αλλαγής σε φυσικό κατάστημα.
> Δυνατότητα παρακολούθησης οn-line της διαθεσιμότητας προϊόντων που βρίσκονται στα φυσικά καταστήματα (stock availability).
> Δυνατότητα προαγοράς, δηλαδή εκτέλεση οn-line αγοράς προϊόντων που δεν έχουν ακόμα φτάσει στην Ελλάδα (coming soon).
> Δυνατότητα εκτέλεσης ειδικών παραγγελιών για προϊόντα που παγκόσμια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό ή για περιορισμένο χρονικό διάστημα (special orders).
> Αποκλειστικές συνεργασίες με διάσημους σχεδιαστές.
> Διαρκή ενημέρωση για τον κόσμο της μόδας, των τάσεων και των celebrities βασισμένη στις επίσημες προτάσεις των ξένων οίκων που εκπροσωπούνται στα καταστήματα Καλογήρου.

Κάνε κλικ τώρα κιόλας στο www.kalogirou.com και ανακάλυψε τα όλα στο απόλυτο, ψηφιακό fashion spot!

Επισκέψου επίσης:
Facebook: www.facebook.com/KalogirouLuxuryForYou
YouTube: www.youtube.com/user/Kalogirouofficial


Σχετικά άρθρα:
Keep.com: Το νέο αγαπημένο μας fashion app
Η νέα eco-friendly conscious συλλογή της H&M
Stella McCartney και Angelina Jolie σχεδιάζουν ρούχα για παιδιά

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>