Το νέο Madame Figaro μόλις κυκλοφόρησε με special αφιέρωμα στα νέα ελληνικά fashion labels που ενισχύουν τη δύναμη του "made in greece" και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Η Keira Knightley μιλά για τη ζωή της υπό το φως της δημοσιότητας, ενώ ο Woody Allen μιλάει για τη δουλειά του και τον πανικό που του προκαλεί η σιωπή. Μάθε ακόμα τα πάντα για την ερωτική ζωή της Grace Kelly πριν γίνει η πριγκίπισσα του Μονακό αλλά και για τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon που κάνει νέο ξεκίνημα στο Λονδίνο.

Ακόμα αναλύουμε το φαινόμενο του bullying στα ελληνικά σχολεία και την κατάρα του Disney που οδηγεί τα πρώην παιδιά-θαύματα στην καταστροφή.

Last but not least, εν όψει καλοκαιριού μάθε πως να υιοθετήσεις την τάση του raw μακιγιάζ μέσα από τις συμβουλές της κορυφαίας μακιγιέζ Pat McGrath και όλα τα μυστικά της Abs Diet που θα σου χαρίσουν επίπεδη, γραμμωμένη κοιλιά σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Αναζήτησε το στο περίπτερο της γειτονιάς σου!

Το Madame Figaro Μαΐου κυκλοφόρησε!

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>