Το περσινό φιλμάκι που σκηνοθέτησε για την συλλογή εσωρούχων που σχεδίασε με την αδερφή της Monica, αρχικά, χαρακτηρίστηκε πολύ προκλητικό με αποτέλεσμα το YouTube να το κατεβάσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε την Cruz να δημιουργήσει ένα ακόμα πιο εκρηκτικό βίντεο αυτή τη φορά για την συλλογή L'Agent by Agent Provocateur A/W 2014.

«Ας ελπίσουμε ότι φέτος το video δεν θα απαγορευτεί ως υπερβολικά σέξι. Αμφιβάλλω όμως, γιατί αυτό είναι ακόμα πιο σέξι από το περσινό!» δήλωσε η ηθοποιός και σκηνοθέτης Penélope Cruz. «Είμαι τελειομανής, και βασανίζομαι τους μήνες που δουλεύω», λέει για την διαδικασία της κινηματογράφησης. «Έχω ασχοληθεί προσωπικά με κάθε σημείο της παραγωγής. Έκανα η ίδια το casting για όλους τους χαρακτήρες, ασχολήθηκα λίγους μήνες με την προ-παραγωγή και πολύ καιρό με το μοντάζ».

Φυσικά στο βίντεο, μαζί με αρκετά διάσημα μοντέλα, πρωταγωνιστεί και η ίδια, ενώ η συμμετοχή του γοητευτικού Jon Kortajarena κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

H συλλογής θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αποκλειστικά στο www.palmers.gr και στα Palmers Stores, ενώ το βίντεο της καμπάνιας θα δημοσιευτεί παγκοσμίως την 1η Αυγούστου.

Σχετικά Θέματα:

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>